Polikistik over çözümü bulan varmi

Gunbatimi1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
225
25
13
35
Kızlar 4 5 aydır adetlerim gecikti doktora gittiğimde polikistik over dedi zayiFlash dedi ben 163 boy 56 kiloyum bekarlığa kilona don dedi 48 oda.tarımsal bide sokturucu verdi.ama bi tedavi söylemedi. Anadölü yakasında iyi bi doktor bakıyorum bilen varsa yardimci olurmusunz Samandıra sultanbeyli pendik Ümraniye civarinda

kesinlikle başka doktora gidin

ben 3-4 yıl önce miktar azaldı ve ara uzadı diye doktora gittim mesvsim değişikliği vardı ama kışa girerken benim süre kısalıyordu
neyse usg ile karından baktı polistik over var dedi
çocuk 27 yaşlarında asistandı galiba

neyse beni aldı panik bekar olsamda annelik duygusunu tatmak içn sürekli ağlayan biriyim

başka doktora gittim her ay oluyorsan birkaç aylık değişiklik ki 5-6 ay önce 10 kg vermişsin test yapılmadan anlaşılmaz ama sende polistik over yok
dedi bana hangi hastane olduğunu doktoru sordu sende normal usg dedi (ben dmeedim asistan baktı diye doktor hatırlamıyorum dedim) doktor (doçent) meslektaşım test yapmamış her ay düzenli adet oluyorsun (gün düzensiz dedim aylardaki günlerde düzensiz önemli olan adet olman dedi) tüylenme yok sonbahardayız mevsim değişikliği için rahat etsin diye testler istedim yaptır bakalım ama bana göre görünür de senin pco yok dedi

ki ben o yıl 10 kg vermiştim 45 günde hayatımda ilk defa diyet yapmıştım 3-4 ay sonra normale döndüm
testleri yaptırmadım içimi rahatlattığı için ama 2 doktor arası 15 gün ve ben gündüz de dahil ağlıyordum herkes ailemde problem var ailemde işyerimde problem var zannediyordu

sana tavsiyem muhakkak başka doktora da görün

ben 3-4 yıl önce miktar azaldı ve ara uzadı diye doktora gittim mesvsim değişikliği vardı ama kışa girerken benim süre kısalıyordu

neyse beni aldı panik bekar olsamda annelik duygusunu tatmak içn sürekli ağlayan biriyim

başka doktora gittim her ay oluyorsan birkaç aylık değişiklik ki 5-6 ay önce 10 kg vermişsin test yapılmadan anlaşılmaz ama sende polistik over yok
dedi bana hangi hastane olduğunu doktoru sordu sende normal usg dedi (ben dmeedim asistan baktı diye doktor hatırlamıyorum dedim) doktor (doçent) meslektaşım test yapmamış her ay düzenli adet oluyorsun (gün düzensiz dedim aylardaki günlerde düzensiz önemli olan adet olman dedi) tüylenme yok sonbahardayız mevsim değişikliği için rahat etsin diye testler istedim yaptır bakalım ama bana göre görünür de senin pco yok dedi

ki ben o yıl 10 kg vermiştim 45 günde hayatımda ilk defa diyet yapmıştım 3-4 ay sonra normale döndüm
testleri yaptırmadım içimi rahatlattığı için ama 2 doktor arası 15 gün ve ben gündüz de dahil ağlıyordum herkes ailemde problem var ailemde işyerimde problem var zannediyordu

Gidicem canım çok teşekkürler beni rahatlattın ben doktora çok güvenmedip zaten alttan baktı ve gerçekten buay adetim gelmedi oyuzden korktum tarlusal verdi bakalım onla gelir inşallah ilk defa böyle adet gelmeme duzensizlik yaşıyorum bide başka doktorda hormonlarima baktıkça buarada diyete başladım bende kilo veriyim belki gecer inşallah yani

Canım ben geçen gün devlette bi doktora gittim hormon tahlili istedim tshirt yüksek çıktı diğerleri normal daha göstermediği doktora sonuçları Dahiliye den de randevu aldım tshirt 11.230 cikti:(

Back
X