Son durumunz nedir ?bende bekliyorumMerhaba kizlar ben pco luyum ve dintor duphaston verdi bunu kullandim ama adetim gecikti kac gun gecikmede hamilelik belli olabilir
Valla canim ilk ay kullanildigi icin adet yekrar bi kac gun olmayabilir mis hemen gununde gelmiyormus hem ben pco dedi gecen baska doktor kis dedi bu ay tekrar duphaston kulanicam yarin basliycam yekrardan duphastonaSon durumunz nedir ?bende bekliyorum
Ama. Bi 10 gun ocerisinde gelmezse sayet hamilelik olabilir ondan sonra insallah hamilesinizdir eger istiyorsanizSon durumunz nedir ?bende bekliyorum
Benim biteli 3 gün olucak canım. Sadece göğüs ağrım çok var bende pco adetlerim düzensiz bakalım 3 ay kullan dedi doktor ama bu ramazanda. Kullanmak istemiyorumValla canim ilk ay kullanildigi icin adet yekrar bi kac gun olmayabilir mis hemen gununde gelmiyormus hem ben pco dedi gecen baska doktor kis dedi bu ay tekrar duphaston kulanicam yarin basliycam yekrardan duphastona
CokkAma. Bi 10 gun ocerisinde gelmezse sayet hamilelik olabilir ondan sonra insallah hamilesinizdir eger istiyorsaniz
Bence kullan adetleri duzene kuruyor ilk basta bunu yapmak gerekiyor eger gebelik isteniyorsa bunu 3ay kullan ihmal etme hmm bende de o zaman vardi gogus ağrısı ama bi 10gune olmazsan o zaman gebelik vardir ihmal etme kullanBenim biteli 3 gün olucak canım. Sadece göğüs ağrım çok var bende pco adetlerim düzensiz bakalım 3 ay kullan dedi doktor ama bu ramazanda. Kullanmak istemiyorum
Yaaa oyle mi uygularim insallah hemen bakarim dussede kurtulsam pco olmasinda ama sende baska doktora da girun eger pco luysan bende ilk basta var dedi doktor baska doktora gittim yok sende dedi sadece kist onun icin arastirmaya koyulmuşum anlayacaginCnm kist için masaj var onu uygularsan kistlerden kurtulursun inlsh
Sende yeni mi evlisin genelde yeni evlenenlere veriyorlar ben 7aylik baska doktora gidince 1bucuk yillik evliyim dedi yoksa baslarindan saliyorlarBenim biteli 3 gün olucak canım. Sadece göğüs ağrım çok var bende pco adetlerim düzensiz bakalım 3 ay kullan dedi doktor ama bu ramazanda. Kullanmak istemiyorum
YouTube da var cnm birgebeningünlüğü tavsiye ederim ,Yaaa oyle mi uygularim insallah hemen bakarim dussede kurtulsam pco olmasinda ama sende baska doktora da girun eger pco luysan bende ilk basta var dedi doktor baska doktora gittim yok sende dedi sadece kist onun icin arastirmaya koyulmuşum anlayacagin
Yaz. Çıkar cnmYouTube da var cnm birgebeni günlüğü tavsiye ederim ,
Nedemk cnm insalh kistin kalmazTeşekkür ederim canim
Amin insallah allah sana da bana da bizim gibilerine de hayirli bi evlat nasip eder insallahNedemk cnm insalh kistin kalmaz
Amin inşallah cnmAmin insallah allah sana da bana da bizim gibilerine de hayirli bi evlat nasip eder insallah
3 ay önce bende kullandım duphaston ama bı düzelme olmadı hala aynı devam ediyor göğüs ağrısı haptan oluyor bende de oldu yarın başka bir doktora gidicem PCO için inşallah hayırlısıya hamile kalırızValla canim ilk ay kullanildigi icin adet yekrar bi kac gun olmayabilir mis hemen gununde gelmiyormus hem ben pco dedi gecen baska doktor kis dedi bu ay tekrar duphaston kulanicam yarin basliycam yekrardan duphastona
İnsalalh canim allah duysun sesimizi kismet ne zamanaysa o zaman gelir bebeklerimiz insallah3 ay önce bende kullandım duphaston ama bı düzelme olmadı hala aynı devam ediyor göğüs ağrısı haptan oluyor bende de oldu yarın başka bir doktora gidicem PCO için inşallah hayırlısıya hamile kalırız
İnşallah canımİnsalalh canim allah duysun sesimizi kismet ne zamanaysa o zaman gelir bebeklerimiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?