polikistik over hastaların tüp bebek sansları ne kadar

sedaaaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
1.406
597
73
mrb kızlar ben 4 yıllık evliyim bebişimiz olsun istiyoruz ama olmuyo tedavi olmaya gittik ama bende polikistik over olduğunu söyledi doktorum ancak kilo verebilirsen bebeğiniz olur bende kilo verdim 78den 63 kiloya düstüm ama hala bi gelisme yok bu ay gene gitcem kontrole adetimin gelmesini bekliyorum ama sizinde belki benimle aynı olan arkadaşlarım vardır asılama sansım ne kadardır tüp bebek sansım ne kadar dır bilgi verirseniz sevinirim bu arada ben 23 yasındayım

mrb cnm bende 24 yasindayim ve pcoluyum aynen bende senin gibi 90 kilodan 73 dusmustum bende hamile kalamadim bende kilo vermek ise yaramadi ama boyle kilo verp hamile kalan cok tup yaptirdim bende gecen ay tuttu allaha sukur ilk denememdi ama iki gundur dusuk yapiyorum 5hafta 4gunluktu olsun ama rabbim bidafa yasatti o guzel duyguyu inssalh bidaha nasip edicek ...canim kilo verdin madem her ay esinle duzenli iliski olsun yada tup yaptir inssalah rabbim en kisa zamanda seninde benimde meleklerimizi sag salim gonderir...

cnm ha bide ben asilamada yaptirddim olmadi ama tupde sansin cok cok yuksek bence iyi bir merkez bul ve basla pcolulara tupde cok sans veriyo doktorlar benim doktorum bana yuzde yuz gebelik olur demisti...

Ben de pco luyum şu an 78 kiloyum;( ama veremiyorum o kadar kilo sen nasıl verdin arkadaşım? Bu arada ben de 2. Tüp denememde hamile kaldım fakat 10 haftalıkken 2 ay önce kaybettim bence şansımız var ama ne kadar????

Pko da tüp bebek şansı yüksek gibi görünse de gebelik oluştuğunda diğer gebelere göre gebelik kaybı fazladır.Riskli gebelikler oluyor genelde...

Merhaba bende 24 yaşında ve pkoluyum ilaç tedavisi 2 aşılama ve 1 tüp bebek denememiz var hepsi negarif bende glkofnle 70 kilodan 64 e düştüm ben tüp bebek tedavim tutmadığında kafamızı rahat bırakmamız gerektiğini anladım gerçekten bir süre düşünmemek ve kafanı vucüdunu rahat bırakmak en iyisi sanırım hangi tedavide olursna ol kafanı rahat bırak ve herşeyi Rabbime bırak.

mrb kızlar hafta sonu giremiyorum nete cuma günü doktoruma gittim muayene etti beni sol yumurtamda bişey gördü kist gibi dedi ama ne olduğunu bilemedi emar cekir ona göre kesin bişey söleyecm dedi tüp bebeğe de acele etme dedi ama ben artk anne olmak istiyorum o duygu tatmak istiyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…