• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Polikistik over olan ve dostinex kullanip aşilama yaptiran varmi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

BERK.BXIXL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2007
43
2
86
İstanbul
MERHABA UZUN ZAMANDIR YAZILANLARI OKUYORUM İLK DEFA BİR KONU AÇIP DANIŞMAK İSTİYORUM.BENDE POLİKİSTİK OVER VAR VE PLOAKTİN HORMONUN YÜKSEK ÇIKTI 1 AY HAFTADA PAZATESİ PERŞEMBE YARIM OLARAK İÇTİM AMA 38 DEN 37 YE İNMİŞ.DOKTOR DOSTİNEXİ TEKRAR VERDİ VE YUMURTALIKLARINDA HALA KİSTLER DURUYOR DEDİ.BU AY YUMURTLAMA OLUP OLMADIĞINA BAKIP BEN SENİ YUMURTLATACAĞIM İNŞALLAH BU TEST OLUMLU ÇIKAR DEDİ BENİM DURUMUMDA OLAN VARSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM:çok üzgünüm:...

canım benimde yüksekti prolaktinim ve pkoluyum dostinex kullandım 3 ay ve düştü. 3 ay yumurta takibinden sonra 2 aşılama geçirdim ama maalesef sonuç negatif...

ben de pkoluyum ço önce bu hapı kullandım bana tanıdığım bir doktor değerlerin düşse de hapı 1 ay daha kullan demişti çünkü tekrar çıkabiliyormuş değerler prolaktinin dişmesi için kullandım
şimdi çocuk için tedavi görüyorum o zaman görmüyordum şmdi iğne yaptırıyorum

arkadaşlar bende pok yum ama 2 aşılama yaptırdım 2 sindede gebe kaldım ama birincisi kanamam oldu kanama alanı bebeği aşağı itti ve kaybettik 2 cisi ise gelişmedi keseyi görüntülüyemedik beta hcg 200 dü yine düşük yaptım şimdi çarşamba günü yine aşılama yaptırdım dr dostinex başlattı gün aşırı ve tam içiyorum bakalım 14 gün sonra sonuç belli olacak inşallah tutar ve tüm bebek isteyenlere herkeze allahım bebek versin....

iyi akşamlar palori bende düşük yaptıkdan üç ay sonra süt hormonlarım yükseldi bende dostinex kullanıyorum yarın aşılama yapılacak doktorum ilacıı bitirene kadar içeceksin dedi ama ben korkuyorum aşılama ile gebelik oluşursa bebeğe zararı olmazmı doktorum bişe olmaz diyo ama ben korkuyorum işde pazartesi perşembe yarım içiyorum allahım bizim bebeklerimizide gönder iyşallah tutar aşılama artık çok bunaldım

Back
X