Polikistik over olup hayıt kullananlar

Ghhg1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
880
200
103
33
Polikistik over olup hayıt kullananlar fayda buldunuz mu fayda bulanlar bizede yazsın bizede umut moral olsn lütfen

Bir de arkadaslar hamile kaldığını bilmeden hayıt çayı tüketmek bebeğe zarar verir mi

Hayit otu ters tepki de yapabiliyor. Arkadaşım kullanmıştı adet döngüsü kisalmisti. Kiz 2 haftada bir adet oluyordu. Bende de tam tersi adet dongumu uzatmıştı.

Hayit otu ters tepki de yapabiliyor. Arkadaşım kullanmıştı adet döngüsü kisalmisti. Kiz 2 haftada bir adet oluyordu. Bende de tam tersi adet dongumu uzatmıştı.
Siz düzenli adet görüyormuydunuz gebe kalmak için mş kullandınız? Kullanırken gebe kalsak bilmeden içmek sıkıntı olur mu? Bende polikistik overim düzenli adetim yok aylarca görmüyorum sogan suyu denedim fayda etmedi tek umudum hayıt

Siz düzenli adet görüyormuydunuz gebe kalmak için mş kullandınız? Kullanırken gebe kalsak bilmeden içmek sıkıntı olur mu? Bende polikistik overim düzenli adetim yok aylarca görmüyorum sogan suyu denedim fayda etmedi tek umudum hayıt
Ben bekardim. Adet düzensizliği için kullanmistim. Arkadaşım gebelik için kullanmıştı. Gebelikte kullanmak sıkıntı olur diye söylüyordu arkadaşım.

Kizlar merhaba ocakta basladim ben hayit tohumuna pco var bende de. Butun ilaclari biraktim sadece onu ictim sabah aksam ac karnina. Ve 5. adetimi oldum bu ay. Oyle gunu gunune duzene sokmuyor elbette. Adetimin 3. gunu hormon testlerini yaptirdim tekrar Lh degerim 23.9 dan 7.7 ye düşmüş. Bana çocuğun olmaz diyen doktora gösterdim bunu şaşırdı oda :KK58:

Kizlar merhaba ocakta basladim ben hayit tohumuna pco var bende de. Butun ilaclari biraktim sadece onu ictim sabah aksam ac karnina. Ve 5. adetimi oldum bu ay. Oyle gunu gunune duzene sokmuyor elbette. Adetimin 3. gunu hormon testlerini yaptirdim tekrar Lh degerim 23.9 dan 7.7 ye düşmüş. Bana çocuğun olmaz diyen doktora gösterdim bunu şaşırdı oda :KK58:
Son durumunuz ne acaba hersey yolunda mi oneriyor musunuz hayiti?

Prolaktini yukseltiyor diyorlar ya bende hapini aldim.korkudan icemiyorum

Hormonlari dengeliyor diyor bircok sitede ama prolaktini yukselenler mi varmis :( tam guzel biseyler okuyorum sonra olumsuz seyler duyuyorum :( Allahim sen bizlere beklediklerimizi nasip et.

Hormonlari dengeliyor diyor bircok sitede ama prolaktini yukselenler mi varmis :KK43: tam guzel biseyler okuyorum sonra olumsuz seyler duyuyorum :KK43: Allahim sen bizlere beklediklerimizi nasip et.
merhaba büşra, hayıt otu adet öncesi ve adet sırasında meydana gelen rahatsız edici yan etkilere iyi geliyor bu doğru, ben de prolaktin değişimi olmadı, demek ki kişiden şkişiye göre değişebiliyor. civan perçemini de öneririm aynı şikyetlere iyi geliyor.

merhaba büşra, hayıt otu adet öncesi ve adet sırasında meydana gelen rahatsız edici yan etkilere iyi geliyor bu doğru, ben de prolaktin değişimi olmadı, demek ki kişiden şkişiye göre değişebiliyor. civan perçemini de öneririm aynı şikyetlere iyi geliyor.
Şuan sogan suyu ve hayit suyu deniyorum bakalim etkisi olmazsa baska kürlere gecicem tesekkur ederim cevabiniz icin.

Merhaba, Hayıt tohumunu nasıl kullandınz? Sabah akşam 1 tatlı kaşığı mı?

Back
X