polikistik over sac dökülmesi

twety92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
6
0
1
33
Arkadaşlar bende polikistik over sendromu var.23 yasindayim ve son beş yıldır sürekli sac dökülmesi, akne problemim var. Regl düzensizligi icin diane 35 kullanmistim. Düzene girdi.
Soğan kürünün cok faydali oldgu söyleniyo deneyen var mi? Polikistik over ı geçen var mi? Gecince saçlar normale dönüyo mu? Böyle giderse saclarim tamamen bitecek. Lütfen yorum yapin

Benimde 5 ay adet olmadığım zamanlar oluyordu. Devamlı doğum kontrol hapı kullanmak istememiştim, soğan kürünü çok düzenli olmasada kullandım. Gerçekten çok faydalı, adetlerim düzene girdi çok şükür.

Arkadaşlar bende polikistik over sendromu var.23 yasindayim ve son beş yıldır sürekli sac dökülmesi, akne problemim var. Regl düzensizligi icin diane 35 kullanmistim. Düzene girdi.
Soğan kürünün cok faydali oldgu söyleniyo deneyen var mi? Polikistik over ı geçen var mi? Gecince saçlar normale dönüyo mu? Böyle giderse saclarim tamamen bitecek. Lütfen yorum yapin
Bende vardı ama öyle 10 15 gün gecikirdi adetlerim fazla bir sıkıntım yoktu. Soğan kürü yapınca geçti. Saç dökülmesi geçmedi ama :(

T twety92 soğan kürünü faydası var, ben denedim ama içemedim. doğum kontrolü için yasmin kullandım pko konusunda bende çok işe yaradı

Polikistik over malesef tedavi edilip geçebilen bir rahatsızlık degil.sadece beslenme aliskanliklarimizi Pco ya uygun hale getirip ,spor yaparak etkilerini azaltabiliriz doktorumun bana söylediği buydu.:KK55:Rabbim daha kotu rahatsizliklar vermesin Ins.

Pcolu değilim ama başka bir şikayet üzerine 3 ay D..5 kullandım. Saç dökülmem ciddi miktarda azaldı, günde 5-6 tel bile dökülmüyor bazen.
İlaçla birlikte doktorun önerdiği besinleri daha çok tüketmeye başladım (fındık, badem, yumurta vs.) Umarım istediğiniz sonuçları alırsınız siz de :)

Bende de pko var ama saç dökülmesine sebep olduğunu hic duymadım şahsen.
Doktorun mu söyledi bunu sana?

Pco saç dökülmesine en iyi tedavisi sanırım diane 35 kuzenimin saç dökülmesini durdurdu yıllardır uğraşıyordu.

bende de o rahatsızlık var
sivilcelere tek çözüm roaccutane ilacı oldu
Bende aknetrenr kullaniyorum şuan. Peki saclariniz ne
Bende de pko var ama saç dökülmesine sebep olduğunu hic duymadım şahsen.
Doktorun mu söyledi bunu sana?
Evet. Bu bilinen birsey herkeste olmuyo ama olanlarda ciddi boyutta. Tepe kısmı tamamen açılıyo

Back
X