Polikistik over sendromu ve hamilelik

Berriburru

Ne olur sağlıcakla gel yuvana bebeğim
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
28
21
3
Merhaba arkadaşlar daha önce pko olduğum için hamile kalamadığım bir yazı yazmıştım zayıflama yöntemleri istemiştim doktora gitmiş tarlusal ve klomen almıştım tüm bunları yaparken minik mucizem karnımdaymış, hamileymişim sessizce onu farketmemi beklemiş. Henüz 6 aylık evli olmama rağmen pko beni sanki senelerdir sınıyor gibiydi doktora en son gittiğimde (17ocak) bana yumurtlamıyorsun ve pko'sun demişti tarlusal vermişti fakat ben o ilacı kullanamadan boğaz ağrısıyla iki antibiyotik bitirdim geçmeyince iğne vurundum derken tarlusal bi köşede kaldı hatta hayıt tohumu dahi içtim (5gün) . Ve ben tüm bunları yaparken 4 haftalık kadar hamileymişim. Doktor dahi bunu görmemiş betahcg sonucum 0.200dü ultrasonda dahi görmedi miniğimi tarlusal kullanmamam için rabbim bir türlü geçmeyen bir hastalık verdi eğer geçseydi kullanıp kendi elimle kaybedecektim onu her şerde bir hayır varmış rabbim... miniğimi öylesine yaptığım bir gebelik testiyle gördüm hemen koştum hastaneye 8 haftalıkmış kalbini bile dinledik. Kısacası Allah ol derse olurmuş arkadaşlar miniğimi görmeyen doktora inat en ufak bir belirti dahi vermedi minik savaşçım sessizce bekledi polikistik over olanların da çocuğu olur arkadaşlar lütfen stressiz bekleyin tüm isteyenlerin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…