Kizlar bendede pko var ben sac doktugunu bilmiyordum ama simdi anliyorum bir ara nerdeyse kafamda sac kalmamisti ustelik gur sacli bir hatunken demek ondanmis hicbirsey yapmadim ama Allaha sukur simdi iyi insallah sizinkide gecer..
bende yılların pcos hastasıyım ve hastalığımı bildim bileli doğum kontrol hapları alıyorum.en korktuğum şey saçlarımın dökülmesi allah yaşatmasına bana bunu.
bu aydan hapı bıraktım ve hayıt tohumu kullanmaya başladım.umarım saçlarım dökülmez.belkide bu zamana kadar hapların sayesinde saçlarım dökülmedi.:44:
pko nun belirtileri kişiden kişiye değişiyo canım bazen yalnızca tüylenme,tüylenme+adet düzensizliği ya da tüylenme+saç dökülmesi gibi .ilaçları düzenli kullanman iyi olmuş,benim dökülmelerin bu kadar hızlı ilerlemesinin nedeni ara ara kullanıp bırakmam oldu..umarım bundan sonra da yaşamazsın böyle bir problem.
inşallah canım.
bu zamana kadar düzenli kullandım ilaçlarımı ama hiç bir faydası olmadı.yani şöyle söyleyeyim.doğum kontrol hapı sayesinde tüylenmem azaldı,sivilcelerim kayboldu adetim düzenli olarak geldi ama ilaçı bırakınca hemen başa dönüyorum.belkide saçlarımın dökülmemesi ilaçlar sayesindeydi.mayıs ayı girdiğinden beri ilaç kullanmıyorum.bakalım yine neler bekliyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?