Polikistik over sorunu

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
472
64
48
Merhaba bir kere kadın doğuma gittim polikistik olduğumu söylediler ultrasonla lh değerim fshnin iki katı çıktı adetlerim son zamanlarda çok azaldı eskisine göre

Merhabalar
2 sene önce polikistik over olduğumu öğrendim regl düzenliydi, kıllanma tüylenme hiç bir belirtim yoktu. 2 sene boyunca kaç doktora gittim hep takviyeler verdiler hsg çekildim hiç bir sıkıntı çıkmadı çok şükür sonrasında mart 2025 de Hayri aksüt torbalı ayrancılarda bi doktor buldum hemen gittim görüştüm eşimde bi sıkıntı olmadığı halde ona ve bana takviyeler verdi 3 ay kullandık maalesef gebelik olmadı 4. ayda tekrar gittim ve aşılama, tüp bebek, çatlatma hangisini istersen yapalım dedi bizde tüp bebek yapmaya karar verdik regl olmayı bekliyordum sadece ve 15 gün gecikmişti ama ben ihtimal vermiyordum pcosun belirtisi zaten adet gecikmesi herkes bilir ondandır dedim hep ama 17. Günde evde 3 test yaptım ve hepsi çift çizgi ertesi gün kan verdim Hamileymişim meğer o kadar şok oldum ki tepki veremedim. Şuan 10+4 üz çok şükür hiç bir sıkıntı yok kalp atışınıda duyduk Buraya yazma amacım hamile kalmadan önce hep bu sitede yazılanları okurdum ve bir gün Allahın izniyle hamile kalabilirsem buraya herşeyi yazıp birilerine umut olucam demiştim çok şükür ki oldu hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyelim isyan etmeyelim zamanı var demek ki herşeyin

Ne takviyeleri kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…