Polikistik over ve haşimato tiroidi

Hasimatoo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
46
14
18
37
Arkadaşlar merhaba herkese.ben 5 yıllık evliyim ve ilk defa bu sene bebiş istiyoruz.Ancak bende haşimato tiroidi ve polikistik over sendromu var.Doktora gittim ve bana glifor ve ınfolic ilaçlarını verdi onları kullanıyorum.Ama netten biraz araştırdığımda pko lu olanların biraz zor bebek sahibi olabileceklerini okudum.Çok moralim bozuk ve ciddi takıntı haline getirdim.5-6 aydır hala güzel haberi alamadım. Aranızda pko lu olup bebek sahibi olanlar var mı lütfen yazın morale çok ihtiyacım var ((

Ben pkoluyum tiroidim var anlatsam destan olur çok deneme sürecimiz olmadan doktora gittim korkuyla ve 2.ay çatlatma iğnesi ile hamileyim beklemediğim anda bekarken bile hep endişe duyardım. Toplam 5-6. Ayda ben de ki hüsranı 2.5 yıl neredeyse

Canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.doktor henüz çatlama iğnesi demedi işte verdiği ilaçları kullanıyorum şu an. Önümüzdeki ay adetinin 3. günü gel tekrar dedi. Çok mu uğraşmam gerekiyor ondan korkuyorum çok.uzun bir süreç mi mesela?ben şimdiden bu kadar üzüldüysem o süreçte naparım bilmiyorum

Öyle zor bi süreçki 9 yıllık evliyim evlenir evlenmez hamile kaldım 2 aylık dusukle sonuçlandı daha snr 3 snr hamile kaldım 9 ay karnımda taşıdım ölü doğdu bebeğim snr hiç olmadı ne tedaviler ameliyatlar geçtiğimiz nisan ayında hamile kaldım doğuma az bi süre kaldı yine korkuyorum ama umudumu hiç yitirmedim Rabbim ol der olur benimde sorunum polikistikover ama sen benim gibi olacaksın diye bişey yok ne pko lular biliyorum hemen hamile kalan Rabbim işlerinizi kolaylaştirsin biran önce yavrunu za kavusmaniz dileğimle lütfen stres yapma bu söylemekte zor uygulamakta çok iyi biliyorum

Canımm çok çok geçmiş olsun çok zordur yaşadıkların eminim.inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.ben sadece korkmuş durumdayım şu an kimseylede paylaşamıyorum bu kadar korktuğumu belli etmek istemiyorum gerçekten çok zor.inşallah bir an önce kavuşuruz

İnsallah Rabbim kimseyi düşmanımı bile evlat Hasretiyle sınamasın tez vakitte yavrularimiza kavuşuruz inşallah kendini yanlız hissetme lütfen Rabbine Sığın Rabbim öyle yakinki kuluna sende yakın ol ve bizler varız burda öyle güzel arkadaşlıklar varki herseyimizi konusabiliyoruz aklına takılan ne varsa sorbilirsin bana allaha emanet ol tatlım

Cok tesekkur ederim oyle yapmaya calisiyorum.Allah isteyen herkesi bebegiyle kavustursun...

merhaba fsh 4.13, lh:4,88, estradiol 29 değer aralığı 21-251, DHEA-S 301,1 değer aralığı 95,8-511,7 , yumurtalıklarımda polikistik görünümü var fakat adetlerim düzenli kilo problemimde yok sonuçlarım adetin 2. günü yapıldı tsh 2 nin altında sonuçlarımı yorumlayabilir misiniz ? ayrıca prolaktin :22,03 deper aralığı 5,18-26,53 hashimoto teşhisi konuldu fakat tsh normal seviyede başlangıç aşamasında acaba gebe kalmakta zorlanır mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…