Polikistik over ve Multikistik over arasındaki FARK NEDİR?

mamay

Panik yok.. =)
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
143
0
46
İstanbul
Merhaba, kk'da İnfertilite konusunda bilgisi olan çok arkadaş olduğunu biliyorum. Kısaca durumu özetliyim.. 7-8 ay önce doktora gittiğimde yumurtalıklarımda kist olmadığı söylendi.(yumurtalıkların temiz dendi) sonrasında doktora gittiğimde pko teşhisi konuldu. Sadece 2 ay arayla bu mümkünmü? Bilgisi olan arkadaşlara ilk sorum bu. Herkesin geçtiği aşamalardan bizde defalarca geçtik. Sonrasında bende pko değil mco olduğu söylendi. Çünkü bende kilo,kıl tüy,adet düzensizliği vb yok. Hormon testlerim temiz. sadece yumurtalıklarımda mco görüntüsü var. Sormak istediğim 2. soruda şu pko ve mco arasındaki fark nedir? Doktorum bunu tabiki anlattı fakat bu bana yetmedi. Ne demişler damdan düşenin halini en iyi damdan düşen anlar.. Benımle benzer durumu yaşayan veya fikri olan kişilerden YARDIM bekliyorum..?

bana da doktor pco dedi ama adetlerim düzenli ,yumurtalıklarım temiz,hormonlar normal.sadece fazla yumurtluyormuşum ve bu yüzden yumurtalarım gelişemiyormuş.bu pco mu şimdi anlayamıyorum?

bana da mco teşisi kondu ama zor ilaçla hamile kalıyorum

benim de 10 ay önceki ultrason raporumda her iki over eko görünümünde, yenisinde ise her iki over pco görünümündedir yazıyor, anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…