Gebeliğe Hazırlık Polikistik over

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nesrin589

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
4
7
1
30
Merhabalar arkadaslar bende polikstik overim. 2 ay once tedavi grdum 1 aylik ozel oldugu icin maddi skıntı oldu. Snra devlet hastanesine gttim baslicam insallah fsh kanim 2 once ozelde 105 di simdi 6.7 cok sevindim. Simdi corek otu tarcin bal kürüne basladim ama adetimden 5. Gunu basladim acaba faydasini gorurmuyum. Kullanan varmi kullanipda hamile kalan varmi yardimci olurmusunuz. ? Lutfen.

Merhabalar arkadaslar bende polikstik overim. 2 ay once tedavi grdum 1 aylik ozel oldugu icin maddi skıntı oldu. Snra devlet hastanesine gttim baslicam insallah fsh kanim 2 once ozelde 105 di simdi 6.7 cok sevindim. Simdi corek otu tarcin bal kürüne basladim ama adetimden 5. Gunu basladim acaba faydasini gorurmuyum. Kullanan varmi kullanipda hamile kalan varmi yardimci olurmusunuz. ? Lutfen.
tedavı olarak nekadar süre hangı ılacları kullandın cnm.. ınsallah gorursun ben ılk defa duydum ama corek otu mucızevı kadın hast ve vucuda bır cok yararı olan bı birsey oldugunu duydum faydalıdır yani....
bende pkoyum sag yumurtalıkta 5cm kıst var gecen yıl kan testım normal hormonlar ama neye gore normal
gecen yıl hamıle kalmak ıcın bı kont olmadım genel kont olmustum test temız dedı doktor
ben bu aylar dusunuyorum onun ıcın tekrar gıdıcem kalmak ıcın onerılerde bulunacak mı bakalım ogrendıgım bırseyler olursa paylasırım :KK5:

Hmm. Bana gonal.f verdi bi ay kullandim baya masrafliydi ozel hastane oldugu icin snra biraktim. İlk gttgimde hastanye baska sorun yok kalirsin demislerdi ama iste olmadi nasip hersey allahtan

İyi geceler arkadaşlar bende pko hastasıym hormon bebek düşünüyoruz bunun için doktora gittim doktorum bana inofolic combi verdi ve 3 ay düzenli kullanmam gerektigini söyledi şuan ikinci kutuya basşladım rabbim herkese bebişlerini kucagnı almayı o güzel duyguyu yaşamasını nasip etsin

Gecikmeliydi bu ay 1 hfta gecti. Bende bi doktor ole cok sorun yok onemli degil calisin olur dedi bi gttim olmaz sen cddi anlamda pkoysun dedi bilemedim smdi devlet hastnesinde baslicam insallah kan tahlili verdim onmzdeki ay adetiminde rahim flimi istediler bakalim hayirlsi insallah tüplerim acıktır. Rabbim herkese sifa versin.

Gecikmeliydi bu ay 1 hfta gecti. Bende bi doktor ole cok sorun yok onemli degil calisin olur dedi bi gttim olmaz sen cddi anlamda pkoysun dedi bilemedim smdi devlet hastnesinde baslicam insallah kan tahlili verdim onmzdeki ay adetiminde rahim flimi istediler bakalim hayirlsi insallah tüplerim acıktır. Rabbim herkese sifa versin.
allah sanada sıfa versın cnm guzel sonuclar alırsın ıns bende bı kont gıdıcem 1 senedır muayene olmadım oda bı hormon testı bı ultrason daha rahım fılmı alttan muayene hıc bıseye bakılmadı hıc ıns iyi sonuclar alırız

İnsallah canim benim doktor onemli ilgili olacak bastan sagma bakmayacak. Bunlar tabi vesile hersey Allahtan
Evet daha sormada doktorun yonlendırıp bılınclendırmesi gerekıyor ılacı yazıp gondermenin faydası yok yani Nasıp olur ınsallah canım:KK39:

https://tr.surveymonkey.com/r/polikistik
https://tr.surveymonkey.com/r/polikistik yüksek lisans tez öğrencisiyim linki doldurursanız çok sevinirim. Toplamda 151 soru var şimdiden teşekkürler

Back
X