Polikistik over

Senabaknebuldum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2021
2
0
1
28
Merhaba arkadaşlar ben polikistik over hastasıyım ve bu konuda Cook araştırmalar yaptım inat ettim ilacla adet olmak istemiyorum 2.5 ay oldu hala olmadım. Kekik suyu içtim olmadım. Soğan suyu içtim hala olmadım şimdi maydonoz suyu denicem .. zayıflamam gerekti 21 günde 8 kg verdim 55 kg ideal kilomdayim ama adet olamıyorum ve yoruldum açıkçası ben artık doğal yolla ve kökten bı şey bulmak istiyorum bildiğiniz bı şey varsa lütfen benimle paylaşırsanız çok sevinirim..

Kısa sürede bünyenize göre çok fazla kilo vermişsiniz gibi duruyor. Düzeninizin bozulmasında bunun da etkisi olabilir.

Merhaba arkadaşlar ben polikistik over hastasıyım ve bu konuda Cook araştırmalar yaptım inat ettim ilacla adet olmak istemiyorum 2.5 ay oldu hala olmadım. Kekik suyu içtim olmadım. Soğan suyu içtim hala olmadım şimdi maydonoz suyu denicem .. zayıflamam gerekti 21 günde 8 kg verdim 55 kg ideal kilomdayim ama adet olamıyorum ve yoruldum açıkçası ben artık doğal yolla ve kökten bı şey bulmak istiyorum bildiğiniz bı şey varsa lütfen benimle paylaşırsanız çok sevinirim..
Spor ve yürüyüş yaptım ve şekerden uzak durdum d vitamini de yumurta gelişimi için önemli ona dikkat edin ideal kiloda önemli tabiki🌼

Adet söktürücü egzersizler ve masajlar var onları yapın birde faydası olacaktır.

Siz hamilelik mi elde etmek istiyorsunuz yoksa sadece pkos tedavisi mi.

Çölyak çıktı, glutensiz besleniyorum 10 kg verdm tabi hala da kilom var, çok şükür düzene girdi,bende de pcos var yeme alışkanlıklarınızı değiştirseniz?

Siz hamilelik mi elde etmek istiyorsunuz yoksa sadece pkos tedavisi mi.
Eğer hamilelik elde etmek istiyorsanız. Biz kendimizce belirlediğimiz kombin bir tedavi ile Hamilelik elde ettik ve kullanır kullanmaz günü gününe adet gerçekleşti. Elhamdülillah şu an 6. Aydayız. Uyguladığımız herbişe adım adım yazdım sendede işe yarar inşaAllah

Back
X