Kizlar 1 ay femara kullandim gebelik olusmadi sonrasinda gonal f kullandm 3 ay ondada olmadi yumurtam cok gec olgunlasti doktorum femaraya dönelim dedi bu sekilde yapan varmi
bende polikistik overliyim. Tedavi gordugunuz donem yeme icmenize ve yuruys yapmaya dikkkat edin. Fazla kilonuz varsa mutlaka verin. Insulin direncinize bakilmadiysa mutlaka baktirin
Bende polikistik overliyim .30yaşındayım temmuzda hsg çektirdim temiz çıktı çok şükür 1 yıldır çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum bu ay aşılama oldum ctesi test günüm.2 kilo bile olsa vermeye çabalayın ben diyetisyenede gitmiştim kilo malesef bizim düşmanımız
Bende polikistik overliyim .30yaşındayım temmuzda hsg çektirdim temiz çıktı çok şükür 1 yıldır çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum bu ay aşılama oldum ctesi test günüm.2 kilo bile olsa vermeye çabalayın ben diyetisyenede gitmiştim kilo malesef bizim düşmanımız
Bende pkoslu olarak 57 kiloyum. Duzenli olmasada kendim adet olurum. Hamilede kalabiliyorum benim bebekler genetik sebepli yasamiyor. Doktorlar banada sasiriyor. Yuruyusle vs yumurtaliklarinizi biraz hareketlendirebilirsiniz belki
Bende pkoslu olarak 57 kiloyum. Duzenli olmasada kendim adet olurum. Hamilede kalabiliyorum benim bebekler genetik sebepli yasamiyor. Doktorlar banada sasiriyor. Yuruyusle vs yumurtaliklarinizi biraz