polikistik over?

tugba5761

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
554
2
38
kızlar allah askına bana yardım edin cıldırıcam:( adet düzensızlıgım avrdı ekımden berı oluyorum her ay arada 1-2 günn oynama oluyor neyse martta dokora gıtım tahlıllerım guze odlugunu söledı kılo verırsen kalırsn dedı pko değilsn dedi ılk defa 10 gün günüm gectı bel agrısı bulantı fln cektım hamıleyım dedım doktora gıttım ozele sadec tahlıl ıcn 1.8 cıktı negatıf:( bır sonrakı gun devlet hastanesıne gıttım 0.100 cıktı anlamadım gıttı:/ degrler farklı doktor baska kan tahlılı yapmadı dedıkı sen polikistik over hastasısın dedım ekımden berı duzenlıyım bu hastalık böle bi düzene girer bi bozulur ddi:( ya bana yardım eedın nasıl oluyo bu dönem bana neyı öenrırsınız tedavıyede baslamdı tayınımız cıkana kadar beklıcem lutfen yarımcı olun

öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. doktor muayene etmeden mi polikistik over teşhisi koydu eğer öyleyse başka bi doktora daha git derim.ultrasonda bile görebilir onu.öncelikle kistin olup olmadığından emin olman gerekiyor.

öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. doktor muayene etmeden mi polikistik over teşhisi koydu eğer öyleyse başka bi doktora daha git derim.ultrasonda bile görebilir onu.öncelikle kistin olup olmadığından emin olman gerekiyor.

ultrasondan bakıldı ama onceden kan tahlılıde yapılmıstı kıst falan var demedı bana:S kılo verıceksn tedavıye baslıcksn dedi

benim bildiğim kadarıyla kan tahlilinde çıkmaz zaten bende de vardı 8cm büyüklüğünde hep ultrasonla bakıldı benim bundan kaçışım olmadı en sonunda ameliyat oldum ve kurtuldum çok şükür birdahada oluşmadı kilo vericeksin diyolar evet ama kilo vermen kisti yok etmiyor buda bi gerçek bence sen tam emin olabilmek için bi doktora daha git kistim vardı de bide o baksın boyutu ne kadar biliyormusun ama kesinlikle kendini strese sokma bu durum gebe kalmana engel değil sadece gebe kalmayı geciktirebilir. üzme kendini çok büyük sorun yaratacak bi durum değil bence ben kendim bunu yaşadığım için biliyorum ama tedavisini mutlaka olmalısın.

Canim benim kistim yokki demediler bana var die adam kendisidedi polikistik oversin die demeidki var die aciklama die bisi yok bu doktorlarda malesef:-(

Canim bu ayni sorunlar bendede war adet duzenim diye bisey yoktu yıllarca simdi kendiliğinden düzeldi beş aydir kilodan dediler banada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bu ayni sorunlar bendede war adet duzenim diye bisey yoktu yıllarca simdi kendiliğinden düzeldi beş aydir kilodan dediler banada

Banadabayni dediler tambduzendeyim adetim gecikti bebisim olck sandim ama malesef:-(

Hepimizde öyle canim her ay hayal kirikligi alistik artik mucize bekliyoruz kilo milo bahane allah ol derse oluyor.15 sene tedavi olup 3 tüp bebek yapip tutmayiip tedaviyi birakip kendiliğinden hamile kalan arkadasim war düşün

mrb bende yeni katıldım
bende 1 ay önce doktora gıttım ve pkolu oldugumu ögrendım
sonra adet oldum 3. gunu gidip hormon testleri yaptırdım ve normal cıktı
doktor muhtemelen hamıle kalsın dedı ama ben umutsuzum genede :((((

merhabalar bende yeni katıldım aranıza 1 ay önce doktora gittim pkolu oldumu söledi bana ama bende 3 yıldır adet düzensizliği vardı onun için diana 35 ve aldacton kullandım 2 yıl doktorum artık bırakmam gerektini söledi ve 1 sene önce bıraktım ve dktora anne olmak istedimi söledim ilaçları bıraktım diyede 7 aydırda adet olmuyorum doktora gittim bna ınofolıc ve glucophage 850mg verdi bunları kullan ve kilo ver hamile kalırsın dedi bunlarla hamile kalan varmı acaba ben direk aşılamaya geçmek istiyorum aşılamayla ilgili bir bilgisi olan varmı aranızda :18:

Son düzenleme:
Canim direk asilamaya geçilmiyor senin hic çocuğun warmi daha onceden

Önce testler var rahim filmi war bunlar yapilacak hepimize yapildi çocuk isteyen herkeste bunlara bakilir

Önce testler var rahim filmi war bunlar yapilacak hepimize yapildi çocuk isteyen herkeste bunlara bakilir

rahim filmi çektrmedim hiç ama kan ve hormon testleri yapıldı tsh 1.62 fsh 7.11 prolaktin 7.00ve total testosteron 1.02

rahim filmi çektrmedim hiç ama kan ve hormon testleri yapıldı tsh 1.62 fsh 7.11 prolaktin 7.00ve total testosteron 1.02

Merhaba kizlar ya klomn kullandm pkolyum. 25mm 3 yumrtam oldh. Doktr gun asiri ilski ddi. Yumrtlama gnumde sancm oldu sanrm yumrtladm ddm ve iliski oldu ama smdi yne yumrtlamam vr snrm kask agrm vr ve esim yok en son 2gn once grmstk iliskye bgnde 18gunum adetmn. Ay bosuna mi gtti cnm ck skkn

Rahim filmi isterler mutlak birçok şey orda cikiyo.düzgün bi hastaneye gidip güzelce tedaviye başla bence benimde yok çocuğum beş yillik evliyim ama ugrasiyorum iste zor isler

Rahim filmi isterler mutlak birçok şey orda cikiyo.düzgün bi hastaneye gidip güzelce tedaviye başla bence benimde yok çocuğum beş yillik evliyim ama ugrasiyorum iste zor isler

aynen çok zor ya kafama baya takıyorum bende 1 yıllık ewliyim özel hastaneye gidiyorum 7 aydırda adet olmuyorum ilaç verdi bu ayda olmazsam bi daha gitcem

Ben şuan bile hastanedeyim sabah sekizden beri zor isler cnim napcan mecbur

Ben şuan bile hastanedeyim sabah sekizden beri zor isler cnim napcan mecbur

bende yarın sabah gidicem ultrason çekdircem endokrin doktoru istemişti
sabredemiyorum ki bide kadın doğum kilo ver dedi offffffffff yani :43:

Back
X