Merhaba Z zamansaat bende geçen sene doktora gittiğimde her iki tarafımda ve yumurtalıklarımda polikistik over olduğunu öğrendim ilaçlar merhemler fitiller kullandım fakat sadece geçici çözümler olduğunu biraz geç de olsa anladımya arkadaşlar bir sorunum var 2 hafta evvel doktora başvurdum tüylenme şikayetinden dolayı bi süredir rahatsızım bana yumurtalıklarımda kist olduğunu söledi ama düşük olduğundan ilaç vermedi. bi süre araştırdım şu soğan kürüne rastladım heryerde okuyorum ama özellikle kullanan ve yararını gören birinden bilgi almak istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız size çok çok çok MİNNETTAR OLURUM . LÜTFENN.......
şuan nasıl peki adetlerinde düzensizlik var mıydı ? düzelme oldu mu canım ?Merhaba Z zamansaat bende geçen sene doktora gittiğimde her iki tarafımda ve yumurtalıklarımda polikistik over olduğunu öğrendim ilaçlar merhemler fitiller kullandım fakat sadece geçici çözümler olduğunu biraz geç de olsa anladımAraştırırken soğan kürünü gördüm faydalarını okudum dedim yapacam hem ne kaybederim ki...Doktor Kontrolüne 2 ay vardı, soğan kürüne ben adetimden 2 gün sonra başladım 15 gün boyunca günde iki kez öğle ve akşam yemekten yarım saat önce içtim. Kontrole gittiğimde doktor inanamadı tabi bende inanamadım kistlerim erimiş yok olmuşlar sen neyaptın böyle soğan kürü mü yoksa dedi evet dedim hadi gözünaydın kızım yumurtalıkların tertemiz olmuş 6 ayda bir tekrarla dedi bana.. Çok uzattım ama yaşayan ve faydasını gören biri olarak anlatmak istedim bu soğan kürü harika bir nimet özellikle biz hanımlar için.. sevgilerle
Bende de polikistik över var soğan kurunu tam uygulayamadım bu yüzden kistlerim duruyor ama hormon testin güzel çıktı galiba soğan kürünün faydası oldu..benim şimdi tüylenme sorunum var İbrahim saraçoğlunun aslan pençesi kurunu yapacağım inşallahMerhaba Z zamansaat bende geçen sene doktora gittiğimde her iki tarafımda ve yumurtalıklarımda polikistik over olduğunu öğrendim ilaçlar merhemler fitiller kullandım fakat sadece geçici çözümler olduğunu biraz geç de olsa anladımAraştırırken soğan kürünü gördüm faydalarını okudum dedim yapacam hem ne kaybederim ki...Doktor Kontrolüne 2 ay vardı, soğan kürüne ben adetimden 2 gün sonra başladım 15 gün boyunca günde iki kez öğle ve akşam yemekten yarım saat önce içtim. Kontrole gittiğimde doktor inanamadı tabi bende inanamadım kistlerim erimiş yok olmuşlar sen neyaptın böyle soğan kürü mü yoksa dedi evet dedim hadi gözünaydın kızım yumurtalıkların tertemiz olmuş 6 ayda bir tekrarla dedi bana.. Çok uzattım ama yaşayan ve faydasını gören biri olarak anlatmak istedim bu soğan kürü harika bir nimet özellikle biz hanımlar için.. sevgilerle
Hayır adetimde hiç düzensizlik yaşamadım bir tek bu ay gecikme oldu hastaneye gittiğimde 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendimşuan nasıl peki adetlerinde düzensizlik var mıydı ? düzelme oldu mu canım ?
ya arkadaşlar bir sorunum var 2 hafta evvel doktora başvurdum tüylenme şikayetinden dolayı bi süredir rahatsızım bana yumurtalıklarımda kist olduğunu söledi ama düşük olduğundan ilaç vermedi. bi süre araştırdım şu soğan kürüne rastladım heryerde okuyorum ama özellikle kullanan ve yararını gören birinden bilgi almak istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız size çok çok çok MİNNETTAR OLURUM . LÜTFENN.......
maşallah canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip eder rabbim. hayırlı günlerini görürsün inşallah bende adet düzensizliği de yapıyor pko soğan kürünü bir kere yaptım adet olmamı sağladı ama sonra bunaldım herşeyden bıraktım saf gibi yine olmuyorum bu ay bir daha denedim bakalım ne olacak bebekte olmuyor haliyle...Hayır adetimde hiç düzensizlik yaşamadım bir tek bu ay gecikme oldu hastaneye gittiğimde 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?