Polikistik overi ' i olanlarrr :(

Aylinaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
191
54
28
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var sizlere anlatmak istiyorum kafam çok karışıkkk :( 18 yaşındayım geçen yıl 4 ay adet görmedim ve kadın hastalıkları doktoruna başvurdum. Yumurtalıklarımda kistlerin olduğunu ve ilaç tedavisiyle geçeceğini söyledi Gynelle hap verdi 3-4 ay kullanırsam ve düzenli olarak kontrollere gidersem düzeleceğini söyledi ve 3-4 ay sonunda düzene girdi. Ancak bu yıl yine düzensizlik başladı 3 aydır adet görmüyorum yine bir kadın hastalıkları doktoruna başvurdum bana yumurtalıklarımda birden fazla polikistik over olduğunu, bunların hiç düzelmeyeceğini ve evlenene kadar Yasmin kullanacağımı söyledi. Ters giden şey ise normalde doğum kontrol hapı kullandıktan 3-4 gün sonra adetim başlıyordu fakat bu sefer 15 gün oldu hala da adet göremiyorum sizce ne yapmalıyım :43:

Öncelikle ilacın bitmesini bekle.
Ben uzun süre Yasmin kullandım.
İlaç bittikten sonra 5. gün adet oluyordum hep.

Benim ilacımın bitmesine bir kaç gün kaldı ilaç bittiğinde de adet olmazsa ne yapmalıym :( İnanın güvenebiliceğim bir doktor kalmadı özel hastaneye de gittim devlet hastanesine de gittim doktorların hepsi umursamaz tavırda önerebiliceğiniz bir doktor var mı :(

Back
X