Polikistik overim

Bmde 20 gündür kullanıyorum daha 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı inşallah Bi sıkıntı çıkmaz ya 8 aydır evliyim hep bu anı bekliyordum
Tebrik ederim🙏 doktor bana da dun yazdı, aşılama asamasindayim. Siz boyle bi tedavi asamasinda mi kullanip gebe kaldınız ?

Tebrik ederim🙏 doktor bana da dun yazdı, aşılama asamasindayim. Siz boyle bi tedavi asamasinda mi kullanip gebe kaldınız ?
Teşekkür ederim hayır ilk gittim bana polikistiknoversin dedi çocuğun olmaz vs. Daha sonra 2 ay geçti tabi bu süreçte soğan suyu kullandım 20 gün ve daha sık regl oldum ayda 2 defa oldum diyebilirim daha sonra doktorumun değiştirdim özele gittim hiç bşym yok sadece küçük küçük kislerin var dedi kilo vermen lazım dedi ve diyete başladım 5 6 kilo verdim ilaçlarımı kullandım son regl tarihine göre günüm geçti 8 gün sonra test yaptım pozitif çıktı daha sonra kan verdim kan da çıktı şükür haftaya hastanye gidcm

Teşekkür ederim hayır ilk gittim bana polikistiknoversin dedi çocuğun olmaz vs. Daha sonra 2 ay geçti tabi bu süreçte soğan suyu kullandım 20 gün ve daha sık regl oldum ayda 2 defa oldum diyebilirim daha sonra doktorumun değiştirdim özele gittim hiç bşym yok sadece küçük küçük kislerin var dedi kilo vermen lazım dedi ve diyete başladım 5 6 kilo verdim ilaçlarımı kullandım son regl tarihine göre günüm geçti 8 gün sonra test yaptım pozitif çıktı daha sonra kan verdim kan da çıktı şükür haftaya hastanye gidcm
İlacin etkisi var mi sizce? Kac ay kullandiniz sadece 20 gün mu?

Gynositol ben 5 gündür kullanıyorum. Buna ek folattro verdi dr. Onu da kullanıyorum. Adetin 13.günü başlamış oldum. Ama polikistik olmama rağmen sanırım 16.gün yumurtlama oldu. Sanırım diyorum cünkü Dr. ovulasyon testini stres yarattığı için bırakmamı söyledi ve söz verdim kendimle eşime.Bakmadım da. Dün sol yumurtanda çok ağrı vardı ordan olduğunu düşünüyorum. Ama tabi emin olamayacağın için devam edicez. 14 gün sonra anlaşılacak.Eğer öyleyse cidden güzel bir ilaç

Ben o
Gynositol ben 5 gündür kullanıyorum. Buna ek folattro verdi dr. Onu da kullanıyorum. Adetin 13.günü başlamış oldum. Ama polikistik olmama rağmen sanırım 16.gün yumurtlama oldu. Sanırım diyorum cünkü Dr. ovulasyon testini stres yarattığı için bırakmamı söyledi ve söz verdim kendimle eşime.Bakmadım da. Dün sol yumurtanda çok ağrı vardı ordan olduğunu düşünüyorum. Ama tabi emin olamayacağın için devam edicez. 14 gün sonra anlaşılacak.Eğer öyleyse cidden güzel bir ila

Back
X