Lazer Epilasyon Polikistik overli olup lazere gidenler :(

Beybi05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
523
129
103
32
Merhaba hanımlar. Ben pco hastasiyim. Ve malum tuylenmem var aslinda tuylenme kibar olarak soyleniyor :) baya sert ve kalınlar. Lazere gitmek istiyorum alex olanina. Fakat sonuc alir mıyım bilemiyorum :( onceden yüzüme igneliye gitmistim şükür bidaha sıkıntı yaşamadım ama komple vucut nasil olur diye düşünüyorum. Hormonal sorun yaşattığı icin bu hastalik tekrar cikar mi cikarsa ne kadar cikar? Pco olup lazere gidip sonuc alan var mi aranizda? Aslinda eve IPl lazerden aldim atış baya fazla aldigim yer sizi 30 35 sene idare eder dedi :) tabi kullandigim sure boyunca faydasını gorecegimi biliyorum. Ama normal lazer fayda etmez diye dusunuyordum.Aldim oyle kaldi hic acmadim. Sonra düşündüm bi denesem mi alexi diye. Ama umuda ihtiyacim var galiba. Cevaplarinizi bekliyorum kizlar ....

Doktorunuz ne diyor? Tedavi uyguluyor mu? Bu tuylerin sonradan cikmasi hormonlara bagli. O yuzden ne soylesem yalan olur. Öncelikle içten tedaviye baslayin eger baslamadiysaniz. Lazer sizi rahatlatir kurtulursunuz tuylerden ama sonradan cikar mi bilmiyorum.

Doktorunuz ne diyor? Tedavi uyguluyor mu? Bu tuylerin sonradan cikmasi hormonlara bagli. O yuzden ne soylesem yalan olur. Öncelikle içten tedaviye baslayin eger baslamadiysaniz. Lazer sizi rahatlatir kurtulursunuz tuylerden ama sonradan cikar mi bilmiyorum.
Ya doktorlar onemsemiyor aslında. Bana denilen dogum kontrol hapi ic bi sure sonra lazere git. Ilaclar anca yeni cikacaklari engelliyor tabi digerlerine epilasyon şart. Benim korkum ilaci icerken lazere gidip sonuc aldiktan sonra ilaci biraktigim an tekrar eski yogunlukta tuylenme yaşar mıyım :( azcik ciksa raziyim bi sekilde bas ederim ama simdiki gibi olursa lazere falan bosa gitmis olmayayim diyorum :(

Ya doktorlar onemsemiyor aslında. Bana denilen dogum kontrol hapi ic bi sure sonra lazere git. Ilaclar anca yeni cikacaklari engelliyor tabi digerlerine epilasyon şart. Benim korkum ilaci icerken lazere gidip sonuc aldiktan sonra ilaci biraktigim an tekrar eski yogunlukta tuylenme yaşar mıyım :KK43: azcik ciksa raziyim bi sekilde bas ederim ama simdiki gibi olursa lazere falan bosa gitmis olmayayim diyorum :KK43:

Bizim burada cok önemsiyorlar. Hormonlariniza baktirdiniz mi? Altta yatan neden bulunmadan tedavisi zor. Once altta yatan sebebi bulacak sonra tedavi edecek. Bence siz en kisa surede hormonlariniza baktirin. Size ozelden yazicam.

Bizim burada cok önemsiyorlar. Hormonlariniza baktirdiniz mi? Altta yatan neden bulunmadan tedavisi zor. Once altta yatan sebebi bulacak sonra tedavi edecek. Bence siz en kisa surede hormonlariniza baktirin. Size ozelden yazicam.
Altta yatan neden zaten pco. Hormonlari etkiliyor tabi bu hastalik :( ilacla hormonlari baskilayarak yaşamaktan baska çare yok. Tıp henuz bu kadar ilerlemedi iste saka gibi yil olmus kac biz hala yok hormonlar yok polikistik overla uğraşıyoruz :( kanserin bile tedavisi var oysa ki :(

Back
X