- 9 Temmuz 2013
- 89
- 22
- 118
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
merhaba arkadaşlar.. evlenmeden önce 10sene kadar pco ve bunun getirdiği kistlerle uğraştım ve sonunda sağ yumurtalığımı kaybettim..ama herşeyim düzene girdi adetler falan.. evlendim sonra ve yine ilk ayda kist sahibi oldum yine,ilaçla yok edildi.. 24 yaşındayım 1senelik evliyim ve ilk aydan beri bebiş için tedavi görüyorum.. 3negatif aşılama sonrası tüp bebek için merkeze gittim ve uzun süreli iğne tedavisi yüzünden varolan tek yumurtalığımda 3tane kist olduğunu öğrendim.. ve tedaviye başlanamadı.. desolett diye bir ilaç verdi doğum kontrol.. 2ay kullanıp kontrol edilecekmiş eğer kistler geçmediyse vajinadan kistler yok edilecekmiş.. doktor tüp bebek şart artık diyor.. ilacı 2gün içtim ve bıraktım soğan kürünü denemek geçiyor içimden.. sormak istediğim kisti olupta soğan kürünü kullanan ve kisti yok olan varmı aranızda..
İlkokuldan beri pcos hastasıyım. Her türlü tedaviyi gördüm kurtulamadım, sonunda soğan kürünü denedim ya geçerse diye hiçbir işe yaramadı. Soğan kürüyle filan geçicek şeyler değil bunlar maalesef.