Polikistik

İnşallah görürsünüz ama ben 3 sene kullandım hiç bir faydası olmadı. Yani o dönem gebe kalamamıştım.

İnşallah görürsünüz ama ben 3 sene kullandım hiç bir faydası olmadı. Yani o dönem gebe kalamamıştım.
Klomen tedavisi uygun görülmediği için inofolic kullanmamı önerdi doktor ve bu sayfada okudum inofolic kullananları 3.aylarında gebe kalmışlar

Kişiden kişiye değişir bu durum bana etki etmedi. Lh ve Amh yüksekliğinden kaynaklanıyor benim polikistik overım.
Yani yumurtalıklarımda, rahmimde vs. problemim yok. Çatlamada sorunum var

İnofolic asit, içeriğine baktınız mı? Sadece besin takviyesidir. Folik asit ve myo inositol içerir. Bunlar faydalı tabiki ama doğrudan polikistik over i iyileştirecek bir çözüm değil. Bazı hastalarda eksikliği varsa o eksikliğin giderilmesi sonucunda gebe kalmayı kolaylaştırmış olabilir. Tabi bir de plasebo etkisi var.

Bu

Polikistik neden oluşuyor peki belli sebepleri nelerdir

Genetik deniliyor. Aslında ömür boyu bizimle olacak bir durum. İyileşme gibi birşey söz konusu değil. Sadece hayat şeklimiz değiştirerek baskılayabiliriz. Sağlıklı beslenme ve spor yapmak gibi. Çünkü kilo çok etkili bu hastalıkta (gerçi benim kilom yok azınlık grubundayım) Çoğu polikistik sadece görünümde. Hormonlarda problem olmuyor. Buda hamile kalmayı kolaylaştırıyor.

Bende kilolu biri değilim dikkat ediyorum kendime ama hazır yemek tarzlarına daha bi iştahlıyım benim bide hormonlar bozukluğu var bu adet düzensizliği yapıyor yumurtlama zamanımı takip etme gibi Bi şansım olmuyor

Bizim gibi hormon bozukluğu olanların özellikle Lh hormonu bozuksa biraz fazla zorlayıcı oluyor gebelik . Lh'ı tek düşüren doğum kontrol hapı çünkü.
Paketli gıdalar bizim için tehlikeliler grubunda malesef. Kesinlikle hazır gıda tüketmemeniz lazım.
Yumurtlamayıda ovulasyon testleriyle takip edebilirsiniz.

İnofolic İcin reteçe bulunmadığı için İnternet üzerinden Bi araştırma yaptım ve hiçbişey bulamadım açıkçası ve bu siteye üye oldum

LG nedir ?

Lh bir hormon hepimizin yumurta çatlamasını sağlayan hormon. Ay döngümüz de düşük olup bir anda yükselip geri düşer. O yükseldiğinde de yumurtalıktan yumurta tüpe atılır. Ve döllenme ancak o zaman gerçekleşebilir.
Sürekli yüksekliğinde pik yapmadığı için yumurta atılmaz dolayısıyla yumurta yumurtalıkta birikir buda kistsel bir görünüm oluşturur. Tabiki dışarı çıkan bir yumurta olmadığından adette olamazsın gebelikte oluşmaz

LH
çok teşekkür ediyorum bilgi için ben . 1 yılık evliyim hiç korunmadım doktor bana ilk aylar rahim yarası var dedi sonra hormon bozukluğu adet düzensizliği şimd polikistik över dedi . GynOsitol verdi . Yumurta çatlasın diye kullanıyorum . Ve 1 ayda iki kez adet oldum . Bu sağlık sorunları ve bebek bekleyiş yoruyormuş . Çok stres oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…