Sebebi şöyle oldu 10 ağustos sabahı sancı vardı diye gittim 41+1. Açılmaya baktı 4 5 cm açılma var yatış yapalım dedi sonra işte suni sancı falan verdiler sabah 10 dan akşam 7 kadar normal doğuma zorlandım fakat doğum gerçekleşmedi 2 kere vakum kullandılar en son nst bebeğin kalp atışları tamamen kesildi benım nabzım düştü sezeryana aldılar. Açıklama olarak eşime doğumda komplikasyon oluştu aksilikler hep üst üste geldi. 3 tur kordon varmış kakasını yapmış yemiş kanala sıkışmış oksijensiz kalmış. 2 gün küvezde kaldı 3 kere kalp krizi geçirmiş 3. De geri gelmemiş
Ahsenncim seni
tüp bebek topiğinden beri biliyorum Allah sana tekrar bebek nasip etsin
Unutturmasa da acını hafifletsin inşallah

Sen benden önce doğum yapmıştın çok etkisinde kaldım yaşadıklarının ve çok benzeri başıma geldi
40+6 da Gece 12 de yatışım yapıldı öğlen 12 de doğum yaptım
Artık öğlene doğru 8 cm açılmam vardı ve bebek kanala sıkıştı oradan ilerlemiyordu
Kalp atışı yavaşladı ve kakasını yaptı
Ben epidural aldığım için çok etkin ıkınamadım bütün ebeleri topladılar
Karnıma bastıra bastıra beni 5 dk da doğurtmayı başardılar bebek çıktığında ağlamadı baygındı zaten komple kaka içindeydi ama doktorum sezeryana gitsek bebeği kurtaramazdık zaman kaybederdik dedi
Gerçekten tüp bebekleri bu kadar zorlamamak lazım sanırım

Sonra bende 38-39 da sezeryan olmadığıma çook çooook pişman oldum çok şükür bebeğim yoğun bakıma vs girmedi ama yaşadıklarımı bende unutamam ve hep aklıma geldin o an bile..
Özel hastane ve doktorum normal doğum konusunda çok bilgiliydi şansıma işte