Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize. Tedavi sürecine başlıycam inşallah en kısa sürede olumlu sonuç alırım. Allah herkesin gönlüne göre versin...Geçmiş olsun bende de var bende hamile kalamıyorum en kisa zamanda kalırız inş allah hakkimizda hayırlı olani nasip etsin
Bende denedim soğan kürünü ama bi faydasını göremedim.. Rabbim evlatlarınada sanada uzun ömürler versin... darısı inşallah isteyen herkese versin beklemek çok uuzun ve yorucu bi süreç..Bende vardi canim. Suan iki cocuk annesiyim cok sukur. Hic bir tedavi gormedim. Iki hamileligim da kendiliginden oldu. Ama sogan kuru falan yaptim. Belkide o vesile olmustur bilemem. Insallah sende biran evvel cozum bulup hamile kalirsin.
Herhangi bi doktora gittin mi ?? Ben şuan gidiyorum önce kistlerimin erimesi için bi ilaç verdiler inşallah en kısa sürede erirde hayırllısyla hepimiz hamile kalırızz..Geçmiş olsun bende de var bende hamile kalamıyorum en kisa zamanda kalırız inş allah hakkimizda hayırlı olani nasip etsin
Ayy inşallah banada nasip eder rabbim..Canım teyzemde var ve suan ıkıncı ccuguna hamıle :) uzulme pztf ol
Herhangi bi doktora gittin mi ?? Ben şuan gidiyorum önce kistlerimin erimesi için bi ilaç verdiler inşallah en kısa sürede erirde hayırllısyla hepimiz hamile kalırızz..
İnşallah hamilesindir :))Adet düzensizliğinden 2yil once gitmiştim cikolatakist var dedi rahimdede mercimek kadar küçük kist old söyledi hamile kalabilcegimi ama geciktirdiğini sorun olmaz catlatiriz dedi özele gitmistim. Doğum kontrol hapı verdi adi da yass dı yanlis hatirlamiyosam 3ay kullan dedi kontrole gel dedi çalışıyordum ozaman kullandim kontrole gittigimde izinliydi bida da gidemedim izin alamadim yada maddi yönden gidemedim. Simdide 29gündeyim gecikti adetim
İnşallah bizede nasip olur :)Ben pco luyum ve bir kızım var evliligimin beşinci ayında hamile kaldım . Rabbim hayirli zamanda nasip eder ins.endiselenme![]()
Ayy inşallah banada nasip eder rabbim..
Insallah ama kendimi umitlendirmek de istemiyorum kist den dir diye düşünüyorum sonucu paylasicam mujdeli haberler hepimiz icin insİnşallah hamilesindir :))