Polikistikover

sltnky

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
14
3
16
30
Merhaba kızlar polikistiği olup hamile kalan var mı ne kadar süre de oldu . Zayıflamadan kalan var mı .

Merhaba kızlar polikistiği olup hamile kalan var mı ne kadar süre de oldu . Zayıflamadan kalan var mı .
Merhaba ben de polikistik overliyim 1 aydır deniyorum. Kilo cok önemli bu süreçte ve insülin direnci. Kilonuz varsa vermeye calısın. Doktorların sürekli söylediği şey bu

Merhaba ben de polikistik overliyim 1 aydır deniyorum. Kilo cok önemli bu süreçte ve insülin direnci. Kilonuz varsa vermeye calısın. Doktorların sürekli söylediği şey bu
Sporada yazıldım diyette yaptım ama gitmiyor bende vermeye pek meyilli değilim . Bir şartlama olunca stresten iyice verilmiyor

Merhaba, teshisi alma asamasindayim. Normal kiloda 4 kez gebe kaldim. Hepsinde dusuk oldu malesef. Sebebi hala arastiriliyor fakat doktorun soylemesine gore yuksek ihtimalle hicbir sebebe baglayamayacaklar..

Merhaba ben varım. Korunmayı bıraktıktan sonra 9. Ayda hamile kaldım kimyasal oldu. 1 ay sonra tekrar hamile kaldım şükür şimdilik ilerliyor. Ben çok kilolu değildim 56 kg civarı ama 54lere düştüğümde oldu. Bence zayıfken bile 1-2 kg vermek işe yarıyor. Kafamı takınca olmadı boşverince oldu. Bide inositol içeren takviye kullandım o da etkilemiş olabilr.

Merhaba, teshisi alma asamasindayim. Normal kiloda 4 kez gebe kaldim. Hepsinde dusuk oldu malesef. Sebebi hala arastiriliyor fakat doktorun soylemesine gore yuksek ihtimalle hicbir sebebe baglayamayacaklar..
Hayırlısı olsun sonu güzel olur inşallah benimkide araştırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…