Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben de polikistik overliyim 1 aydır deniyorum. Kilo cok önemli bu süreçte ve insülin direnci. Kilonuz varsa vermeye calısın. Doktorların sürekli söylediği şey bu
Merhaba ben de polikistik overliyim 1 aydır deniyorum. Kilo cok önemli bu süreçte ve insülin direnci. Kilonuz varsa vermeye calısın. Doktorların sürekli söylediği şey bu
Merhaba, teshisi alma asamasindayim. Normal kiloda 4 kez gebe kaldim. Hepsinde dusuk oldu malesef. Sebebi hala arastiriliyor fakat doktorun soylemesine gore yuksek ihtimalle hicbir sebebe baglayamayacaklar..
Merhaba ben varım. Korunmayı bıraktıktan sonra 9. Ayda hamile kaldım kimyasal oldu. 1 ay sonra tekrar hamile kaldım şükür şimdilik ilerliyor. Ben çok kilolu değildim 56 kg civarı ama 54lere düştüğümde oldu. Bence zayıfken bile 1-2 kg vermek işe yarıyor. Kafamı takınca olmadı boşverince oldu. Bide inositol içeren takviye kullandım o da etkilemiş olabilr.
Merhaba, teshisi alma asamasindayim. Normal kiloda 4 kez gebe kaldim. Hepsinde dusuk oldu malesef. Sebebi hala arastiriliyor fakat doktorun soylemesine gore yuksek ihtimalle hicbir sebebe baglayamayacaklar..