• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistikover

XsevdeX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
147
0
46
Kayseri
İyi günler hocam,benim sorunum polikistik over ve geçen ay ilk aşılamam yapıldı.Malesef olmadı gebe kalamadım :85: ve adetimin 5 günü doktoruma gittim normalde adetim 7 gün falan sürer ama 4 günde bitmişti.Doktoruma gittiğimde doktorum rahimde yumurta kaldığını ve asla bu ay ilaç vb kullanmayacağımı aşılamayı bi daha ki aya yapmalıyız dedi.Eğer klomen içersen yumurta büyür ve bize sorun açar dedi,kendiliğinden kaybolur dedi.Benim anlamadığım ilk defa böyle yumurta kaldı olayı :44: ve adette bu yumurtanın atılması gerekmiyormu aceba aşılamadan olan bi yan etkimi ilaçlardan dolayı.Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

İyi günler hocam,benim sorunum polikistik over ve geçen ay ilk aşılamam yapıldı.Malesef olmadı gebe kalamadım :85: ve adetimin 5 günü doktoruma gittim normalde adetim 7 gün falan sürer ama 4 günde bitmişti.Doktoruma gittiğimde doktorum rahimde yumurta kaldığını ve asla bu ay ilaç vb kullanmayacağımı aşılamayı bi daha ki aya yapmalıyız dedi.Eğer klomen içersen yumurta büyür ve bize sorun açar dedi,kendiliğinden kaybolur dedi.Benim anlamadığım ilk defa böyle yumurta kaldı olayı :44: ve adette bu yumurtanın atılması gerekmiyormu aceba aşılamadan olan bi yan etkimi ilaçlardan dolayı.Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba ,

Bu tür tedavilerde sık karşılasılan bir durumdur.Doktorunuzun önerisi bence doğru.1 ay ara verin Eğer geçmez ise d.kontrol hapı kullanmanızı öneririm.

Saygılarımla.

sadece ultrason kontrolüyle,hormon tahililleri yapılmadan polikistik over teşhisi konulabilirmi?

bana sadece kan ve ultrason bakılarak bu teshis konuldu ve tüp bebek tedavisine başladık sansım ne kdr çok merak ediyorum eşimde sıkıntı yok 22 milyon sperm sayısı ama benim polikistik over olmam gebelik sansımı ne denli etkiler ve bende yumurtlama yokmuş....:(

Son düzenleme:
bana polikistik over dediler ultrasonla ve yumurtlama yokmuş şimdi tüp bebel tedavisine başladık sansım ne kdrdır acaba

merhaba.bende birkaç aydır çocuk yapmaya çalışıyorum maltepede bir doktora gittim ve bir sorun olmadığını söyledi fakat evime yakın bir özel kliniğe gittiğimde polikistik over teshisi konuldu.yani normalden fazla yumurta oluyormuş.hormon testlerim normal çıktı.doktor benden rahim flmi istedi fakat biraz zor birşeymiş.yaptıran arkadaşlar var ise anadolu yakasında kartal maltepe pendik sultanbeyli tarafında özellikle ağrısız ve uygun fiyata yapan bir yer tavsiye edermisiniz?:40:

Back
X