Polip ameliyatı oluyorum :(

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
Bugün adetin bitti kontrole gittim polip olduğu kesinleşti alalım dedi 7cm görünüyor 2 senedir çocuğum olmadığı için kabul ettim yarın ameliyat olucam inşallah bundan sonra güzel haberler alırım :)
Varmı benim gibi polipi aldıran özele muayene oluyorum 2500tl ye olucam

Bugün adetin bitti kontrole gittim polip olduğu kesinleşti alalım dedi 7cm görünüyor 2 senedir çocuğum olmadığı için kabul ettim yarın ameliyat olucam inşallah bundan sonra güzel haberler alırım :)
Rahim filmi cektirdiniz mi

Ben oldum 27 ocakta ilk gunler biraz sancim oldu adet sancısı gbi sonrasında 15 gun lekelendim adetim. 3 gun gecikti hala adet olmadım acaba benim.gbi olan var mi

Rahim filminde çıkmıyormuş polip
Olur mu oyle sey . Bende cekildim rahim filmi 16 mm cikti ama hamile kalirsan polipe tutu abilir ve dusuk olabilir dedigi icin bende aldiricam gerci hic istemiyorum ama . 2 doktorda ayni kanidaydi kafam cok karisik 🤷‍♀️

Olur mu oyle sey . Bende cekildim rahim filmi 16 mm cikti ama hamile kalirsan polipe tutu abilir ve dusuk olabilir dedigi icin bende aldiricam gerci hic istemiyorum ama . 2 doktorda ayni kanidaydi kafam cok karisik 🤷‍♀️
Benimki görünmüyor dedi 1 ay sonra yine oldum

2500 tl iyiymis. Bana hastane 15000 tl cikardi sagolsun indirim yapti bide 11.000 olsun dedi cok moralim bozuldu.

Ben cerrahpasa da oldum. Miyom var demislerdi ama polip de almislar ameliyatta. Hic anlamadim bile ben alinirken. Ondan sonra iki ay sonra hamile kaldim😊 insallah siz de guzel haberler alirsiniz.

Bana ozel hastane alma dedigi halde cocuga engel olacagini dusundum arastirdim. Prof. E gorundum engel dedi ve aldi. İyi ki de aldirmisi.. cocuk olabilir ama tutunmasini engelleyebiliyor ya da buyurken dusurebiliyormus.

Bana ozel hastane alma dedigi halde cocuga engel olacagini dusundum arastirdim. Prof. E gorundum engel dedi ve aldi. İyi ki de aldirmisi.. cocuk olabilir ama tutunmasini engelleyebiliyor ya da buyurken dusurebiliyormus.
Bende aldirdim . 10 gun once insallah ise yarar.

Back
X