- 19 Mayıs 2020
- 522
- En iyi cevaplar
- 1
- 301
- 23
- Konu Sahibi NadirCicek01
Yaptrdnz mı pekiEvet maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptrdnz mı pekiEvet maalesef.
Bence yarar . İnsallah tez vakitte bebisin olur sagliklaBende aldirdim . 10 gun once insallah ise yarar.
Mecburen evet . Cok arastirdim baska bir cozum bulamadim. Dpgum yapsam koymazdi gerci o para ama boylesi icin koydu .Yaptrdnz mı peki
Çok geçmiş olsun şok oldum benimde polip aldırmam lazım o yüzden sordum sizin hangi şehirdeydiMecburen evet . Cok arastirdim baska bir cozum bulamadim. Dpgum yapsam koymazdi gerci o para ama boylesi icin koydu .
Ya benimki biraz extrem yahu korkmasin gozunuz. Istanbuldayim ben acibadem hastanesinde oldum. Normalde ozel saglik sigortam var ama yeni yaptirdigimdan karsilamadi. Yoksa okadar tutmuyor sanirimÇok geçmiş olsun şok oldum benimde polip aldırmam lazım o yüzden sordum sizin hangi şehirdeydi
Yani biraz şaşırdım çünkü tüp bebek fiyatı nerdeyse birde kaç gündür aşırı stres yaptım rüyalarıma giriyor kanser olyorum rüyalarmda pskljm berbatYa benimki biraz extrem yahu korkmasin gozunuz. Istanbuldayim ben acibadem hastanesinde oldum. Normalde ozel saglik sigortam var ama yeni yaptirdigimdan karsilamadi. Yoksa okadar tutmuyor sanirim
Tovbe tovbe dusunme oyle seylerYani biraz şaşırdım çünkü tüp bebek fiyatı nerdeyse birde kaç gündür aşırı stres yaptım rüyalarıma giriyor kanser olyorum rüyalarmda pskljm berbat![]()
polip ise 2500-3500 arası tutuyor sizin myom mu acaba2500 tl iyiymis. Bana hastane 15000 tl cikardi sagolsun indirim yapti bide 11.000 olsun dedi cok moralim bozuldu.
siz nerde oldunuz devlet mi özel mi? süreç nasıldıBende 26 martta polip ameliyatı oldum arkadaslar bakalım ne zaman gebelik oluşacak
bu işlem hemen adt bitiminde mi yapılıyor ?Ben geçen sene zeynep kamil hastenesinde polip ameliyatı oldum sabah ameliyat oldum öğlen eve geldim. Ağrım falan hiç olmadı. Bence o kadar para vermeye gerek yok devlette çok rahat yapılıyor. Önceki gibi ilgisizde değiller özel hastanedeydim sanki.
Evetbu işlem hemen adt bitiminde mi yapılıyor ?
Merhaba geçmiş olsun nerede oldunuz acaba benimde poliplerim var histereskopi olmam gerekiyor tüp bebek merkezi 6100 tl fiyat verdi bize cok fazla geldiBugün adetin bitti kontrole gittim polip olduğu kesinleşti alalım dedi 7cm görünüyor 2 senedir çocuğum olmadığı için kabul ettim yarın ameliyat olucam inşallah bundan sonra güzel haberler alırım :)
Varmı benim gibi polipi aldıran özele muayene oluyorum 2500tl ye olucam
Özel medicana da oldum sivastaMerhaba geçmiş olsun nerede oldunuz acaba benimde poliplerim var histereskopi olmam gerekiyor tüp bebek merkezi 6100 tl fiyat verdi bize cok fazla geldi