Polip ameliyatı oluyorum :(

Çok geçmiş olsun şok oldum benimde polip aldırmam lazım o yüzden sordum sizin hangi şehirdeydi
Ya benimki biraz extrem yahu korkmasin gozunuz. Istanbuldayim ben acibadem hastanesinde oldum. Normalde ozel saglik sigortam var ama yeni yaptirdigimdan karsilamadi. Yoksa okadar tutmuyor sanirim

Ya benimki biraz extrem yahu korkmasin gozunuz. Istanbuldayim ben acibadem hastanesinde oldum. Normalde ozel saglik sigortam var ama yeni yaptirdigimdan karsilamadi. Yoksa okadar tutmuyor sanirim
Yani biraz şaşırdım çünkü tüp bebek fiyatı nerdeyse birde kaç gündür aşırı stres yaptım rüyalarıma giriyor kanser olyorum rüyalarmda pskljm berbat 😂

Ben geçen sene zeynep kamil hastenesinde polip ameliyatı oldum sabah ameliyat oldum öğlen eve geldim. Ağrım falan hiç olmadı. Bence o kadar para vermeye gerek yok devlette çok rahat yapılıyor. Önceki gibi ilgisizde değiller özel hastanedeydim sanki.

Ben geçen sene zeynep kamil hastenesinde polip ameliyatı oldum sabah ameliyat oldum öğlen eve geldim. Ağrım falan hiç olmadı. Bence o kadar para vermeye gerek yok devlette çok rahat yapılıyor. Önceki gibi ilgisizde değiller özel hastanedeydim sanki.
bu işlem hemen adt bitiminde mi yapılıyor ?

Bugün adetin bitti kontrole gittim polip olduğu kesinleşti alalım dedi 7cm görünüyor 2 senedir çocuğum olmadığı için kabul ettim yarın ameliyat olucam inşallah bundan sonra güzel haberler alırım :)
Varmı benim gibi polipi aldıran özele muayene oluyorum 2500tl ye olucam
Merhaba geçmiş olsun nerede oldunuz acaba benimde poliplerim var histereskopi olmam gerekiyor tüp bebek merkezi 6100 tl fiyat verdi bize cok fazla geldi

Bende 2 yıl önce ameliyyat oldum.hamilelik olmuyordu.ilişki sonrasıda çok az kanama oluyordu.aldırdıktan sonra 3 ay geçmedi tekrarladı.müxbur yeniden aldırmak için tüm doktorlardan geçmiştim ki hamile olduğumu öğrendim.ama dış gebelikmiş.gebeliği sonlandırdıktan sonra doktor polipinde gittiğini söyledi.bir yıl geçti sonra hamile kaldım.şimdi 21 haftalık hamileyim.3 aylıkken yeniden polipin olduğunu söyledi doktor🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Bir zararın olmayacağını,akıntılarımın ola bileceğini söyledi. Doğum zamanı alınacakmış polip.
polip çok kötü bir şey bir defa oldumu tekrarlıyor.ertesi günü hapı içmiştim tekrarlamaması için ama faydası olmadı bana hep başım belada poliple)

Back
X