Polip derken perde cıktı şimdi ben napim

Ispartagulu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
75
76
3
31
Ofis histeroskopi için gittim polip şüphesi için yapıldı rahimde perde var dedi doktor ameliyat diyo hamileliğe engel mi bilen var mı lütfen yardım

Ofis histeroskopi için gittim polip şüphesi için yapıldı rahimde perde var dedi doktor ameliyat diyo hamileliğe engel mi bilen var mı lütfen yardım

Merhaba.
Bende de aynı problem var malesef. 9 ay önce perde olduğu kesinleşti. Okumadığım makale, yazı, forum sayfası kalmadı. korkumdan ve çevremdeki insanların müdahalesi yüzünden bukadar zaman kaybı yaşadım. Hamileliğe engel değil fakat en fazla 20 haftalığa kadar sığıyormuş rahme. Düşükle sonuçlanıyormuş.
Çevremdekiler ameliyat olma böyle dene dediler ısrarla. Ama o kaybı yaşamak daha fena. 5 kez kayıp yaşayanları duydum.
Hiç korkma hemen ol ameliyatı. Perde nin boyutuna göre 1 den fazla operasyon gerekebilir. Eger MR çektirirsen Ameliyat işlemi operatif histereskopi ile yapılıyor. Kesik dikiş yok. MR sız Laparoskopi ile yapabilir. Dediğim gibi boyutu derinliği önemli. Adeti nin 1.günü git doktora. Adet biter bitmez operasyonu yapacak. Her erteleyiş 1 ay kayıp demek. Beklememeni tavsiye ederim

Tek seferde kurtulan var. Bendeki septum ( perde) çok geniş tabanlıymış. 3 kez operasyona girdim ama bi arpa boyu yok alamadım. Birinde kanamam olmuş buyüzden %20 sı alınabilmiş, ikincisinde ilaca alerjim çıkmış, ensonuncusunda da polipler im oluştuğu için perdeye ulaşamamış lar. Şimdi 3 aylık ilaç tedavimin bitmesini bekliyorum. İlaçlar polipleri yok edecekmiş. sonra tekrar operasyona giricem. Ameliyattan hiç korkmuyorum artık. Hemen ayaklanıyosun bi sıkıntısı yok. Çok zaman kaybettim tek sıkıntım bu. Eşim ve ben tam bi çocuk delisiyiz. İsyana düşmemek için çok zor tutuyorum kendimi bazen. Millet doğurur sokağa bırakır biz hasret çekiyoruz diyorum.
Allahım kavuştursun tüm isteyenlere, varlığıyla da yokluğunda da sınamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…