• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polip için kürtaj oldum, adet düzensizliği sorunum var.

sevdigim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
11
0
36
Yozgat
merhaba hocam ben size kısaca anlatmaya çalışayım,ben 9aylık evliyim,1.ayda bebek istiyoruz die korunmayı bıraktık,6şubatta adet oldum adetim kesilmedi 24-25gün sürdü,doktora gittim polip var dedi 3martta kürtaj oldum,kürtajdan sonra 6nisanda adet oldum 12nisanda bittim,ve 22nisanda tekrar oldum neden oldugunu anlayamadım bebekte istiyoruz bitaraftan,bu kürtajın bana bi zararı olurmu hocam,bide ben 21 22 23günde bir adet oluyorum kürtajdan önceydi yani kürtajdan sonra biraz düzenim bozuldu,yumurtlama günümü ben nasıl hesaplıycam yani 14 çıkarıyorum ama adetimin içine denk gelio neyapacagımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun hocam lütfen,şimdiden teşekkür ederim cevabınızı bekliyorum

hocam bide 6nisandaki adetimden sonra kasıklarımda acayip agrı var özelliklede sol kasıgımda bunun sebebi ne olabilir,şimdiden teşekkür ederim hocam

merhaba hocam ben size kısaca anlatmaya çalışayım,ben 9aylık evliyim,1.ayda bebek istiyoruz die korunmayı bıraktık,6şubatta adet oldum adetim kesilmedi 24-25gün sürdü,doktora gittim polip var dedi 3martta kürtaj oldum,kürtajdan sonra 6nisanda adet oldum 12nisanda bittim,ve 22nisanda tekrar oldum neden oldugunu anlayamadım bebekte istiyoruz bitaraftan,bu kürtajın bana bi zararı olurmu hocam,bide ben 21 22 23günde bir adet oluyorum kürtajdan önceydi yani kürtajdan sonra biraz düzenim bozuldu,yumurtlama günümü ben nasıl hesaplıycam yani 14 çıkarıyorum ama adetimin içine denk gelio neyapacagımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun hocam lütfen,şimdiden teşekkür ederim cevabınızı bekliyorum

merhaba, polip çıkarımı artık histeroskopi denilen küçük bir ameliyatla yapılmaktadır. Küretaj işlemlerinde polipin kökü çıkmamakta ve anlattığınız şikayetlere neden olabilmektedir. Yaşadığınız şehir itibari ile belki teknik anlamda bu işlem yapılamıyor olabilir. Bence infertilite ile uğraşan merkez ya da doktorlarla iletişime geçmeli ve tekrar muayene olmalısın. Polip yer kaplayan ve kanama düzensizliği yaratabilen bir sorundur. Herzaman gebeliğe engel olmasa bile tespit edildiğinde tam çıkartılması gerkir. Yumurtlamanın ne zaman olduğunu da ancak ultrasonda gelişen foliküllerinize bakarak karar verilebilir.

hocam doktorum kanamanın kesilmesi için kürtaj dedi yapıncada tahlile gitti parça ve polip dedi önemli deil hemen çocuk yap dedi,yumurtalıklarımda tertemizmiş baktıgında söledi.başka bir probleme yol açmaz demi hocam yani çocuk olmama falan gibi(allah korusun).adetimi söledim 22-23günde oluyorum diye normal olur dedi,ben bu normalmi sizede sormak istiyorum burda diolarki illa 28günde olman lazım yoksa çocuk olmaz varmı böle bişi hocam lütfen beni aydınlatın.mesela hocam 6gün adet oluyorum 16gün falan duruyorum tekrar adet oluyorum yani toplam 22 23 gün falan oluyo,yumurtlamamı doktoruma sordugumda haftada 2kez ilişki oluyosa hesaplamana gerek yok dedi,ama bu cvp beni tatmin etmedi,yani 14çıkardıgım zaman bazen kanamalı günüme denk gelio adetliykenmi yumurtluyorum aceba die düşünüyorum böyle bişey olabilirmi,cevabınız için çok teşekkür ederim hocam,iyi günler diliyorum...

hocam bide infertilite merkezi fallan deyince korktum kötü bişi olmaz demi en kısa zamanda doktoruma tekrar gidicem,bide bu sol kasığım neden agrıyo sizce, inşallah içimirahatlatıcı cvp verirsiniz şimdiden teşekkür ederim saygılar...

hocam bide infertilite merkezi fallan deyince korktum kötü bişi olmaz demi en kısa zamanda doktoruma tekrar gidicem,bide bu sol kasığım neden agrıyo sizce, inşallah içimirahatlatıcı cvp verirsiniz şimdiden teşekkür ederim saygılar...

selam neden infertilite merkezleri dedim:çünkü bizler bu konuda daha fazla sayıda hastayla uğraştığımız için sana hormonal problemlerinle ve çocukla ilgili daha fazla yardımcı olabiliriz. yoksa senin çocuğun olmaz tüp bebek yapılmalı falan diye değil yanlış anlama. doktorunla görüştüğünde yumurtlamanın takip edilmesini isteyebilrsin. hiç ilaç kullanmadan hangi gün yumurtladığını ultrason muayensiyle saptayıp daha sık birlikteliklei o zamana kaydırabilirsiniz. bol şans

Back
X