Polip ve miyom ameliyatı

birgulkeser43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
14
0
1
28
Merhaba kızlar bilsi olan bana yardımcı olabilir mi Polip ve miyomum vardı ikisi de aynı gün alındı. 4 aydır adetim düzenliydi bu ay 10 gün gecikme yaşadım kan testim iki gün önce 1.20 geldi. Polip ve miyom alınması sonrasında adet gecikmesi olabiliyor mu yada gebelik şansı ne kadar artıyor bu ameliyat sonrası

ben polip ameliyatını 20 mayısta oldum tam adet olacağım haftaydı o hafta,, ameliyatı olunca ameliyat kanaması oldu çok az ve 20 haziranda normal adet oldum. anlayacağın 40 gün kadar gecikti bende normaldir ama temmuz yani bu ayın adetinden sonra yeniden deneyip bebek sahibi olmak istiyorum

Merhaba kızlar bilsi olan bana yardımcı olabilir mi Polip ve miyomum vardı ikisi de aynı gün alındı. 4 aydır adetim düzenliydi bu ay 10 gün gecikme yaşadım kan testim iki gün önce 1.20 geldi. Polip ve miyom alınması sonrasında adet gecikmesi olabiliyor mu yada gebelik şansı ne kadar artıyor bu ameliyat sonrası
Mart ayında bende polip ameliyatı oldum histeroskopi. Maalesef ondan sonra adetlerim düzensiz geldi. 1. Adet 28. günde. 2. Adet 18. Günde 3. Adet 34. Günde ve 4. Adet ise 25. Günde geldi. Bu ay daha Adet olmadım 23. Gündeyim bekliyorum.. ameliyat sonrası gebelik şansı artıyor denildi bende henüz bir gelişme olmadı Maalesef.. umarım sizlerin gönlünce olur

Kızlar bu kapalı miyom ameliyatı (Laparoskopik) olup rahim alınma riski var yazıyor, doktorum da bunu söyledi.

Sizde böyle bir riskten bahsedildi mi ameliyat olmadan önce?

Birkaç doktora daha gideceğim görüş almak için sonuçlarımla birlikte ancak öncesinde burdan bu amelıyatı olanlardan bilgi almak istiyorum.

Back
X