Polip ve rahim kalınlaşması

cnscnsgun

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
189
Puanlar
18
merhaba arkadaşlar, mart ayında regl gecikmesi yaşadım ilk defa ve doktorun vermesi üzerine duphaston ilacını kullandım normalde düzenlidir. 5 gün içtim bıraktıktan 2. Gün sonra adet gördüm. 2 aydır bebek istiyoruz ve bu ay regl gecikmesi yaşayınca ertelendi. Gecikme için gittiğimde doktor rahim duvarımın kalın olduğunu söylemişti. Regl bittikten sonra tekrar inceliğine de bakmak istedi. Bugün regl bitiminden sonraki 6. Günüm alttan vajinal muayane oldum. Doktor 3 tane polip olduğunu ve en büyüğünün 1 cm olduğunu ve rahim kalınlaşmasının 15 mm olduğunu sçyledi. Normalde 9-11 arası olması gerekiyormyş bu dönem.
Önceki gittiğimde karnımdan ultrasonla baktığında böyle bişey dememişti. Doktor aldırmak yerine cocuk denemeye devam etmem gerektiğini söyledi normalde gebeliğe engel olabiliyormuş ama herkeste aynı olacak diye bişey yokmuş. Açıkcası bende korktum. Gebe kalırsam ya düşük olursa yada uğraşıp çpcuk sahibi olamazsam diye çok korkuyorum. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? Haftaya tekrar kontrole gidicem döngünün ortasında daha net görürüm dedi cünkü. Kalınlaşma neden incelmiyor onuda anlamadım açıkcası gözüm korktu çocuk olsa dert olmasa bi dert diye kalakaldom ve çok üzüldüm :(

Polip kesinlikle aldırın aldırdığım ay hamile kaldım kimyasal oldu ama 2 sene hamile kalamamıştım.. kalınlık içinde her ay değişebilir bence iyi bi doktor bulun takipli olun bu süreçte histereskopi yaptırın diyebilir

Bizde 7 aydır çocuk istiyoruz 6 ay bittikten sonra doktora gittim polip var dedi. Dün histereskopi ile polip aldındi. 2 hafta ilişki yasak dedi. Ondan sonra bakalım Rabbim nasip eder inşallah

Bizde 7 aydır çocuk istiyoruz 6 ay bittikten sonra doktora gittim polip var dedi. Dün histereskopi ile polip aldındi. 2 hafta ilişki yasak dedi. Ondan sonra bakalım Rabbim nasip eder inşallah
Geçmiş olsun polip alınırken acı oldumu acaba işlem nekadar sürdü bendede var aldırmaya korkuyorum

Geçmiş olsun polip alınırken acı oldumu acaba işlem nekadar sürdü bendede var aldırmaya korkuyorum
Uyutuldugum için işlem sırasında hiç acı hissetmedim uyanınca biraz oldu ağrı kesici yaptılar sonrasında hafif adet ağrısı gibi ağrılar vardı. Hiç korkulacak birşey yok. İşlem 25-30 dk sürüyor. İlk bir hafta ilaçlarımı düzenli kullandım ağır iş yapmadım bolca dinlendim şimdi çok şükür iyiyim

Uyutuldugum için işlem sırasında hiç acı hissetmedim uyanınca biraz oldu ağrı kesici yaptılar sonrasında hafif adet ağrısı gibi ağrılar vardı. Hiç korkulacak birşey yok. İşlem 25-30 dk sürüyor. İlk bir hafta ilaçlarımı düzenli kullandım ağır iş yapmadım bolca dinlendim şimdi çok şükür iyiyim
Devlet hastanesinde uyutmuyorlar sanırım siz özelde yaptırdınız tekrar geçmiş olsun

Bendede perde var amlyt olcm perde engelmı haamılelıge

Back
X