- Emoji Skoru
- 189
- Puanlar
- 18
merhaba arkadaşlar, mart ayında regl gecikmesi yaşadım ilk defa ve doktorun vermesi üzerine duphaston ilacını kullandım normalde düzenlidir. 5 gün içtim bıraktıktan 2. Gün sonra adet gördüm. 2 aydır bebek istiyoruz ve bu ay regl gecikmesi yaşayınca ertelendi. Gecikme için gittiğimde doktor rahim duvarımın kalın olduğunu söylemişti. Regl bittikten sonra tekrar inceliğine de bakmak istedi. Bugün regl bitiminden sonraki 6. Günüm alttan vajinal muayane oldum. Doktor 3 tane polip olduğunu ve en büyüğünün 1 cm olduğunu ve rahim kalınlaşmasının 15 mm olduğunu sçyledi. Normalde 9-11 arası olması gerekiyormyş bu dönem.
Önceki gittiğimde karnımdan ultrasonla baktığında böyle bişey dememişti. Doktor aldırmak yerine cocuk denemeye devam etmem gerektiğini söyledi normalde gebeliğe engel olabiliyormuş ama herkeste aynı olacak diye bişey yokmuş. Açıkcası bende korktum. Gebe kalırsam ya düşük olursa yada uğraşıp çpcuk sahibi olamazsam diye çok korkuyorum. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? Haftaya tekrar kontrole gidicem döngünün ortasında daha net görürüm dedi cünkü. Kalınlaşma neden incelmiyor onuda anlamadım açıkcası gözüm korktu çocuk olsa dert olmasa bi dert diye kalakaldom ve çok üzüldüm
Önceki gittiğimde karnımdan ultrasonla baktığında böyle bişey dememişti. Doktor aldırmak yerine cocuk denemeye devam etmem gerektiğini söyledi normalde gebeliğe engel olabiliyormuş ama herkeste aynı olacak diye bişey yokmuş. Açıkcası bende korktum. Gebe kalırsam ya düşük olursa yada uğraşıp çpcuk sahibi olamazsam diye çok korkuyorum. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? Haftaya tekrar kontrole gidicem döngünün ortasında daha net görürüm dedi cünkü. Kalınlaşma neden incelmiyor onuda anlamadım açıkcası gözüm korktu çocuk olsa dert olmasa bi dert diye kalakaldom ve çok üzüldüm