Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar bende polip varmıs rahmımde doktor önemlı degıl ama bu ay da gebe kalamazsan alırız dedı bu sorunu yasayn hamıle kalan varmı ya da gebelıkte polıple ılgılı sorun yasayanklava:
arkadaslar bende polip varmıs rahmımde doktor önemlı degıl ama bu ay da gebe kalamazsan alırız dedı bu sorunu yasayn hamıle kalan varmı ya da gebelıkte polıple ılgılı sorun yasayanklava:
merhabalar eger polipinizin boyutları 1 cm in üzerinde degilse zararı olmayabilir fakat rahimin içindeki yeri de onemlidir tam gebeligin olusacagı yerde veya yakınsa etkiliyebilir detaylı bilgiyi size muayene eden kişi daha detaylı verebilir polipler histereskopi denilen özel bir kamera sistemiyle rahatlikla alınabilir endişelenmeyin sevgiler
doktor bey cok sagolun cevabınız için... benım doktorum önemsız dedı kucuk bısey dedı ama benım yumurtlama gunum 4 gun gectı döllenmem olmustur belkı diye sevınıyodum ...doktorum soylemıstı çatladıgını ama bugun yıne kan geldı benden bu polıp yapıo sanırım gebelık yıne baska aya kaldı ...doktor bey amelıyattan sonra nezamaan hamıle kalabılıyoruzzz lutfen cevaplarsanız sevınırım
doktor bey cok sagolun cevabınız için... benım doktorum önemsız dedı kucuk bısey dedı ama benım yumurtlama gunum 4 gun gectı döllenmem olmustur belkı diye sevınıyodum ...doktorum soylemıstı çatladıgını ama bugun yıne kan geldı benden bu polıp yapıo sanırım gebelık yıne baska aya kaldı ...doktor bey amelıyattan sonra nezamaan hamıle kalabılıyoruzzz lutfen cevaplarsanız sevınırım
doktor bey ben aldırdım polipimi hıcbır kanama felan olmadı hısteroskopı yontemıyle oldu ıkı gun önce ..mesela benım haftaya yumurtlama gunum deneme yapsam sakıncası olurmu acaba?????dıyelım hamıle kaldım bı sorun olurmu cok tesekkur ederım
merhabalar gecmis olsun bence denemenizde bir sakinca yok biz bazen mecburen tup bebek tedavisi sirasinda polip gozleyip tedavi sirasinda polipi alip transfer yapip sonucunu olumlu aldigimiz bircok hasta var darisi basiniza sevgiler