• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polip

• Konu Sahibi Konu Sahibi yns
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
33
0
86
İstanbul
Merhaba Ulun Bey,

Cumartesi (24.03.2012) tarihinde merkezinizde muayene olmuştum.polip tespit etmiştiniz.ben sormayı unuttum ama, polip için histeroskopi işlemini dışarda yaptırmış olmamın bir olumsuz etkisi olur mu? ve beklememi söylemiştiniz. acele mi ediyorum?

Histeroskopi konusunda tecrübesi olan herhangi bir yerde de ameliyat olabilirsiniz. Ameliyatın cd'ye kayıd edilmesi önemlidir. Herşey gönlünüzce olsun. Selamlar

sigorta bu ameliyatı yapıyor ancak cd kayıtları olmamakta, ne kadar problem yaratır cd kaydının olmaması?

Histeroskopi yüksek teknoloji gerektiren (techizat açısından) ve tecrübe isteyen bir uygulamadır. Yeni yasayla birlikte histeroskopi yapan bir çok doktor devlet hastanelerinden istifa edip özele geçmiştir. CD kayıd edilmesi ameliyatın doğru yapılıp yapılmadığını da gösterecektir.

merhaba,
ben ameliyat sonrası bu ay sizi ziyaret edebileceğim. istediğiniz testleri yaptırdıktan sonra adetin 5-6.günleri gelsem ve görüşleriniz sonucu tüp bebek için karar verilirse, gün olarak geç kalmış olur muyuz?

Back
X