polip

hewa

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
464
22
643
42
İzmir
merhaba arkadaşlar, 4 senedir çocuğum olmuyor, en sonunda tüp bebek merkezine gittik (Smyrna Tüp Bebek). doktorum önce aşılamayı önerdi sonrasında tutmazsa tüp bebek deneyeceğiz.eşimdede şekil bozukluğu çıktı % 1 civarında, aşılama şansımız ne kadar yüksek bilmiyorum. tahliller ultrason derken polip çıktı rahimde. histereskopiyle alınacak. Merak ettiğim ise polip ne kadar sürede oluşur yaklaşık 7-8 ay öncesinde ultrasonla muayene olmuştum, hiç böyle bişey çıkmadı sonradan oluşmuş olabilirmi? hatta emin olmak için sulu ultrason yöntemiyle baktılar. hani uzun süredir bende polip varsa diğer doktorlar nasıl görmediler, acaba bu yüzden mi hamile kalamıyordum.

arkadaşlar polip durmunu yaşayan yokmu aranızda, işlem acısız mı oluyor? gerçi anestezili uygulama olacak ama, birde polip alımından sonra hamile kalan varmı aranzıda?

canım bildiğim kadarıyla polip anlık çıkan ve hemen tespit edilen birşey bende bir ay önce yok iken bir ay sonra birden çıktı hiç korkmana gerek yok küçük bir işlemle alınır tek derdin bu olsun histereskopide tanı amaçlı yapılan kameralı rahmin kontrolü için yapılan bir işlem bende yaptırdım uyutulacağından dolayı bir sıkıntı yaşamazssın amaç yumurtalık şekli düzgünmü polip kist miyom gibi şeyler varmı diye bakılır şekil bozukluğu varsa düzeltilir rahim gereksiz şeylerden temizlenir tedavine daha sağlıklı bir rahimle devam edersin :)
sormak istediğin birşey olursa yaz tecrübelerimi paylaşırım

teşekkür ederim canım cevabın için, peki spermiogramda şekil bozukşluğu artırıcı için ilaç felan varmı

teşekkür ederim canım cevabın için, peki spermiogramda şekil bozukşluğu artırıcı için ilaç felan varmı
valla bunun için bildiğim kadarıyla ilaç verilir bu konuyla ilgili derin bir bilgim yok çünki benim eşimde sadece sayı azdı hareketlilik azdı canım bildiğim kadarıyla verilir ilaç sigara içiyosa bıraksın bide sayı çoğalır şans artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…