Poliple hamile kalanlar buraya

tepe92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
1
0
1
33
Selamlar hanımlar, ben de bir adet nur topu gibi polip var. Rutin kontrolde 1 yıl önce çıktı. Her hangi bi ara kanama,ekstra ağrı yapmıyordu. Reglimde aşırı düzenli 28 günde bir,günü gününe olurum.Doktorum alsak iyi olur ama istersen deneme yap 6 ay kadar olumsuz olursa alırız dedi. Eşimde geçen yıl varikosel başlangıcı cıktı. Sperm testi çok iyi geldi ama her sene testi tekrarla dedi kendisi 1 yıl dolmasına rağmen tekrarlamadı :) ah şu erkekler… Ve damarlı yapının arttığını ve ilerlediğini düşünüyor. Biz de bu ay itibariyle yumurtlama günüm olan 1 ağustosken 30 temmuzda korunmasız ilişki yaşadık. Reglime henüz 4 gün var. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı emin olamadım. Bir de poliple gebelik yaşayan forumda 1-2 kişi gördüm. Yumurtlamadan 1-2 gün önce ilişki olduğunda hamile kalan duydum sperm ömrü açısından. Ama benzer durum yaşayan var mı merak ettim. Regl olacak gibi kasık bel ağrım var muhtemelen de olucam gibi :) Poliple ilgili bi sıkıntı yaşamadan gene de aldırmalımıyım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…