• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Poliple hamile kalanlar buraya

tepe92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
1
0
1
33
Selamlar hanımlar, ben de bir adet nur topu gibi polip var. Rutin kontrolde 1 yıl önce çıktı. Her hangi bi ara kanama,ekstra ağrı yapmıyordu. Reglimde aşırı düzenli 28 günde bir,günü gününe olurum.Doktorum alsak iyi olur ama istersen deneme yap 6 ay kadar olumsuz olursa alırız dedi. Eşimde geçen yıl varikosel başlangıcı cıktı. Sperm testi çok iyi geldi ama her sene testi tekrarla dedi kendisi 1 yıl dolmasına rağmen tekrarlamadı :) ah şu erkekler… Ve damarlı yapının arttığını ve ilerlediğini düşünüyor. Biz de bu ay itibariyle yumurtlama günüm olan 1 ağustosken 30 temmuzda korunmasız ilişki yaşadık. Reglime henüz 4 gün var. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı emin olamadım. Bir de poliple gebelik yaşayan forumda 1-2 kişi gördüm. Yumurtlamadan 1-2 gün önce ilişki olduğunda hamile kalan duydum sperm ömrü açısından. Ama benzer durum yaşayan var mı merak ettim. Regl olacak gibi kasık bel ağrım var muhtemelen de olucam gibi :) Poliple ilgili bi sıkıntı yaşamadan gene de aldırmalımıyım sizce?

Merhaba forumda gezerken soruya rastladım tamamiyle aynı durumda olduğumuz için yazmak istedim. Benimde 1 yıl önce polip ver dendi sizinle aynı şeyler söylendi 6 ay deneyin demişlerdi 3 ay sonunda rahim filmi sonrası gebe kaldım polip o esnada vardı. Daha sonraki ultrason görüntülemelerinde polip kaybolmuştu. Haziranda maalesef bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum. Ama kürtaj esnasında yada sonraki kontrollerde polip yoktu nasıl olduysa kendiliğinden gitti. Tabi ki herkesin vücudu durumu farklı aynı olacak diye bir durum yok.( Olumsuz durum için diyorum) İşaallah hakkınızda güzel ve iyi olan olur.

Back