• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polis normal numaradan arar mı

englishmaster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.827
Puanlar
133
Polis normal numaradan arar mı kayıt ettim wp profilinde emniyet genel müdürlüğü logosu vardı açmadım engelledim ama sizce gerçek polis olma ihtimali var mıydı

Polis normal numaradan arar mı kayıt ettim wp profilinde emniyet genel müdürlüğü logosu vardı açmadım engelledim ama sizce gerçek polis olma ihtimali var mıydı
Hayır aramaz diye biliyorum. Güvenmeyin birileri oyun oynuyor olabilir. Hatta en yakın emniyetten sorgulayabilirsiniz numarayı

Evet :')

Arıyorlar kendi numaralarından. Bizim alarm çalınca, alarm firması emniyeti arıyor, görevli yetkili polis kimse bizi sağolsun aramıştı kendi numarasından. Emniyetin kendi hattı yok galiba kişisel hatlardan arama yapılıyor.

Evet :')

Arıyorlar kendi numaralarından. Bizim alarm çalınca, alarm firması emniyeti arıyor, görevli yetkili polis kimse bizi sağolsun aramıştı kendi numarasından. Emniyetin kendi hattı yok galiba kişisel hatlardan arama yapılıyor.
Profil fotoğrafı emniyet genel müdürlüğü logosu muydu

Normal kendi fotosu vardı.

Ama bizi aradıkalrında annemle babam gece diye açmamışlardı. Sonra polis bizimkilere wpden ve smsten yazmıştı. Ne için neden aradığını yazmıştı. Bizimkiler de geri aradı.

Normal kendi fotosu vardı.

Ama bizi aradıkalrında annemle babam gece diye açmamışlardı. Sonra polis bizimkilere wpden ve smsten yazmıştı. Ne için neden aradığını yazmıştı. Bizimkiler de geri aradı.

Sonuçta polis aradıysa ciddi bir şey vardır. Ya yine arar ya bir şekilde iletişim kurmaya çalışır.

Arıyor ama yine de dikkatli olmakta fayda var.

İfadeye çağırıyodur

Egm logosu kullanması bi piçlik gibi geldi bana normal foto kullanıyolar yani

evet arıyorlar kendi numaralarında bazen de karakol telefonundan ama whsapt şahsi kendi telefonu olduğu için genelde kendi fotoları oluyor
tereddütte kaldıysanız yakın karakoldan numarayı kontrol ettirin yardımcı olurlar yada başkası arasın teyit etsin

Back
X