Polis pankartı alana almayınca 'o kafalar kesildi'

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.685
6.068
198
1 Mayıs'ı Bakırköy Meydanı'nda kutlamak isteyen Komünist Partililerin pankartını polis alana almak istemeyince, ilginç bir "çözüm" bulundu.

kafasiz_pankart.jpg

1 Mayıs, tüm Türkiye'de olduğu gibi İstanbul'da da Bakırköy Meydanı'nda kutlanıyor.

Kortejlerin alana girişi sırasında polis, üzerinde "İmam Hatipler Kapatılsın" yazan ve Tayyip Erdoğan-Emine Erdoğan çiftinin kafasının bulunduğu Diren Eğitim pankartını meydana sokmak istemedi.

Polisin bu engellemesi üzerine Komünist Partililer ve Diren Eğitim emekçileri ilginç bir çözüm buldu: Erdoğanların pankartta bulunan kafaları kesildi ve pankart alana sokuldu.

kaynak : http://haber.sol.org.tr/toplum/polis-pankarti-alana-almayinca-o-kafalar-kesildi-154507

1 Mayıs için çok gereksiz slogan ve şov olmuş.

Komunistler 1 Mayıs'ı çok sever ama amacından saptırılan bir 1 Mayıs mesajı ancak böyle karşılık bulur. Sonra da vay efendim neden 1 Mayıs kutlamamıza izin verilmiyor. Etik olmazsanız, ortalığı karıştırmaya çalışırsanız ne bekliyorsunuz ki? 1 Mayıs da işçiler anılır, eşitlik istenir, sosyal haklar talep edilir, İmam Hatip ne alaka yahu?

Hayir imam hatipler niye kapatilsin?
Bi sey diyecegim de neyse.. !
Is Bayraminda atilan slogana bak: " imam hatipler kapatilsin"
Heee paşam heee oldu. .

Eee amacin ne oldugu bugunlerde.cikmayacakta ne zaman cikacak...dis mehtaplar.diye dalga gecmekle.olmuyor..kavga me.kurtle.turkun kavgasi ne ulke sevdasi..bunu bilen bilir !!!!!

Back
X