Forumda dokturuna aşık olanlar falan var okudum bende gide gide polisimemi aşık oluyorum acaba dedim
. Gerçi ilgiye tepki sanki benimki. Durum şundan ibaret; benim kuzenim malesef kayıp reşit olduğu için bulamıyoruz falan ve karakola tekrar başvuru yaptığımızda sağolsun biri çok yardımcı oldu. Dün gitmiştim yanına başvurumuz üzerine çağırmıştı bizi ama annem yanımdaydı. Tabi yardımcı olmaya başladı ama altan altan kur yaptığını farkettim hatta bunu annem bile farketti. Normalde başvurunun kuzenimin ailesi yapsa daha makbul olacak bir durum gerçi o kısım biraz karışık ama neyse tekrar bir başvuru yapmamız için gerek yok sen yapabilirsin yarında gelirsin konuşuruz falan dedi. Telefonunu verdi bu arada dilekçiyi yazmam için yardım edicekti akşam telde konuştuk ve dilekçeyi yazdık. Bugün Savcılığa gidip onaylatmam gerekiyordu ki bu polise dosyayı götürecektim ama bazı nedenlerle onaylanmadı. Tabi polis beni aradı naptın halledenildinmi diye hayır dedim ozaman yanıma gel konuşalım dedi. Gittim annemle ama anneme dedim sen kapıda bekle yanlış anlamasın sanki beni sakınıyormuş gibilerinden. Girdim naptım ne ettim onları konuştuk sonra karakolun bahçesine çıkardı ama neredeyse sadece kendimle alakalı sorular sordu. Boyun kaç diyo mesela çünkü o benden uzun işte gülüyo niye annen uzun sen bölesin falan diyo :) dedim boyumdan memnunum. İşte okul hayatımı falan sordu kendi anlattı. Sonra konu dolaylı olarak Sözlenip ayrılmama geldi. İşte niye ayrıldın ne kadar sözlü kaldınız ne vakit ayrıldın falan. Kendisi baya sigara içiyo ve sözlümden sigara yüzünden yalanlarından dolayı ayrıldım. Dedim gülerek sigara yüzünden ayrıldım. Bu hemen ben sigaramdan taviz vermem dedi. Dedim maksat sigara içmek değil erkekçe doğruyu söylemesiydi dedim. Ve ayrıldık bugün çünkü artık kayıp olayını teyzemler takip edecek vedalaştım dedim gelemem heralde okulum var dedim onlar ilgilenecekler dedim. Görüşüz dedi güldü.. Ve ben çıktığımda içimin kıpır kıpır olduğunu farkettim. Acaba yaklaşımı sizce nasıl duruyo kızlar kafam karıştı sanırım sözü attıkda sonra ufakda olsa böyle ilgi görmek hoşuma gitti