Polis sayesinde İçim tekrar kıpır kıpır

Birbirimizi tanımak adına olumlu bir atağa geçtiğinde karşılık vermelimiyim?

• Evet şans verebilirsin

OY: 5 62,5%
  • Hayır hiç güvenilir değil

OY: 3 37,5%

• Ankete Katılan
    8

mehabbet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
2.669
0
116
İstanbul
Forumda dokturuna aşık olanlar falan var okudum bende gide gide polisimemi aşık oluyorum acaba dedim:17:. Gerçi ilgiye tepki sanki benimki. Durum şundan ibaret; benim kuzenim malesef kayıp reşit olduğu için bulamıyoruz falan ve karakola tekrar başvuru yaptığımızda sağolsun biri çok yardımcı oldu. Dün gitmiştim yanına başvurumuz üzerine çağırmıştı bizi ama annem yanımdaydı. Tabi yardımcı olmaya başladı ama altan altan kur yaptığını farkettim hatta bunu annem bile farketti. Normalde başvurunun kuzenimin ailesi yapsa daha makbul olacak bir durum gerçi o kısım biraz karışık ama neyse tekrar bir başvuru yapmamız için gerek yok sen yapabilirsin yarında gelirsin konuşuruz falan dedi. Telefonunu verdi bu arada dilekçiyi yazmam için yardım edicekti akşam telde konuştuk ve dilekçeyi yazdık. Bugün Savcılığa gidip onaylatmam gerekiyordu ki bu polise dosyayı götürecektim ama bazı nedenlerle onaylanmadı. Tabi polis beni aradı naptın halledenildinmi diye hayır dedim ozaman yanıma gel konuşalım dedi. Gittim annemle ama anneme dedim sen kapıda bekle yanlış anlamasın sanki beni sakınıyormuş gibilerinden. Girdim naptım ne ettim onları konuştuk sonra karakolun bahçesine çıkardı ama neredeyse sadece kendimle alakalı sorular sordu. Boyun kaç diyo mesela çünkü o benden uzun işte gülüyo niye annen uzun sen bölesin falan diyo :) dedim boyumdan memnunum. İşte okul hayatımı falan sordu kendi anlattı. Sonra konu dolaylı olarak Sözlenip ayrılmama geldi. İşte niye ayrıldın ne kadar sözlü kaldınız ne vakit ayrıldın falan. Kendisi baya sigara içiyo ve sözlümden sigara yüzünden yalanlarından dolayı ayrıldım. Dedim gülerek sigara yüzünden ayrıldım. Bu hemen ben sigaramdan taviz vermem dedi. Dedim maksat sigara içmek değil erkekçe doğruyu söylemesiydi dedim. Ve ayrıldık bugün çünkü artık kayıp olayını teyzemler takip edecek vedalaştım dedim gelemem heralde okulum var dedim onlar ilgilenecekler dedim. Görüşüz dedi güldü.. Ve ben çıktığımda içimin kıpır kıpır olduğunu farkettim. Acaba yaklaşımı sizce nasıl duruyo kızlar kafam karıştı sanırım sözü attıkda sonra ufakda olsa böyle ilgi görmek hoşuma gitti:61:

Forumda dokturuna aşık olanlar falan var okudum bende gide gide polisimemi aşık oluyorum acaba dedim:17:. Gerçi ilgiye tepki sanki benimki. Durum şundan ibaret; benim kuzenim malesef kayıp reşit olduğu için bulamıyoruz falan ve karakola tekrar başvuru yaptığımızda sağolsun biri çok yardımcı oldu. Dün gitmiştim yanına başvurumuz üzerine çağırmıştı bizi ama annem yanımdaydı. Tabi yardımcı olmaya başladı ama altan altan kur yaptığını farkettim hatta bunu annem bile farketti. Normalde başvurunun kuzenimin ailesi yapsa daha makbul olacak bir durum gerçi o kısım biraz karışık ama neyse tekrar bir başvuru yapmamız için gerek yok sen yapabilirsin yarında gelirsin konuşuruz falan dedi. Telefonunu verdi bu arada dilekçiyi yazmam için yardım edicekti akşam telde konuştuk ve dilekçeyi yazdık. Bugün Savcılığa gidip onaylatmam gerekiyordu ki bu polise dosyayı götürecektim ama bazı nedenlerle onaylanmadı. Tabi polis beni aradı naptın halledenildinmi diye hayır dedim ozaman yanıma gel konuşalım dedi. Gittim annemle ama anneme dedim sen kapıda bekle yanlış anlamasın sanki beni sakınıyormuş gibilerinden. Girdim naptım ne ettim onları konuştuk sonra karakolun bahçesine çıkardı ama neredeyse sadece kendimle alakalı sorular sordu. Boyun kaç diyo mesela çünkü o benden uzun işte gülüyo niye annen uzun sen bölesin falan diyo :) dedim boyumdan memnunum. İşte okul hayatımı falan sordu kendi anlattı. Sonra konu dolaylı olarak Sözlenip ayrılmama geldi. İşte niye ayrıldın ne kadar sözlü kaldınız ne vakit ayrıldın falan. Kendisi baya sigara içiyo ve sözlümden sigara yüzünden yalanlarından dolayı ayrıldım. Dedim gülerek sigara yüzünden ayrıldım. Bu hemen ben sigaramdan taviz vermem dedi. Dedim maksat sigara içmek değil erkekçe doğruyu söylemesiydi dedim. Ve ayrıldık bugün çünkü artık kayıp olayını teyzemler takip edecek vedalaştım dedim gelemem heralde okulum var dedim onlar ilgilenecekler dedim. Görüşüz dedi güldü.. Ve ben çıktığımda içimin kıpır kıpır olduğunu farkettim. Acaba yaklaşımı sizce nasıl duruyo kızlar kafam karıştı sanırım sözü attıkda sonra ufakda olsa böyle ilgi görmek hoşuma gitti:61:

cok hevesleniyorum boyle yazilinca,anlatilinca evliyim simdi ve icim boyle kipir kipir olmuyor hic,cok ozledim hayal etmeyi,dusunmeyi telefon beklemeyi flortu...vs..yani demek istedigim, cok guzel duygular yasadiklarin umarim arar ve flort edip tanisirsiniz felan...yasadigin bu anlarin keyfini cikart bence kesinlikle cook guzel hisler,beklenti,hayal...vs

cok hevesleniyorum boyle yazilinca,anlatilinca evliyim simdi ve icim boyle kipir kipir olmuyor hic,cok ozledim hayal etmeyi,dusunmeyi telefon beklemeyi flortu...vs..yani demek istedigim, cok guzel duygular yasadiklarin umarim arar ve flort edip tanisirsiniz felan...yasadigin bu anlarin keyfini cikart bence kesinlikle cook guzel hisler,beklenti,hayal...vs

evet gerçekten güzelmiş. Çünkü sözü atalı 3 ay oldu ama ben zaten onu sevmiyordum onun kadar yani şu bir iki günde yaşadığım kıpırtıyı sözlüm içim sözlüyken bile duymamıştım. Ama mantıken de bu polis de çok anlaşacağımı düşünmesemde kendimi mutlu hissettim. Yada sadece yardımcı olmaya mı çalıştı anlamıyorum. Ama boyumu o vakit niye ısrar soruyo eminmisin 1.50 misin falan ve gülüyo. ilgili ise çıkarken sadece görüşürz dedi ve hani sigara olayını konuşunca sonra kendini geri çekiyormuş gibi oldu. ve oyüzden biraz içim burkuldu gibi oldu :44: fazla abartmamam gerek aslında farkındayım bunun

ararsa guzel olur aramazsada buyuk beklentilerin olmasin ve hayal kirikligi yasama,sadece bu yasadiginin keyfini cikart bence..

ararsa guzel olur aramazsada buyuk beklentilerin olmasin ve hayal kirikligi yasama,sadece bu yasadiginin keyfini cikart bence..

arayacağından şöle eminim çünkü kaybımız için ne yapıldı falan sorar ilgilenir. Ama acaba ben işlemler bitince mesaj atsam mı teşekkür için falan benimde ilgilediğimi düşünürmü:44:

Gayet normal bir konuşma büyütmemek gerek.. Oldu ki pek güvensizdir polisler fazla fırlamalar içinde düzgünleri nadir ama bozulanı çok umut bağlama çok düşünme ki üzülme oluruna bırak :34:

Gayet normal bir konuşma büyütmemek gerek.. Oldu ki pek güvensizdir polisler fazla fırlamalar içinde düzgünleri nadir ama bozulanı çok umut bağlama çok düşünme ki üzülme oluruna bırak :34:

Haklisinız ama durduramıyorum kalp çarpıntımı :) Biraz önce gene konuştuk olay için ama normal tabi. Ve ben şuan onu düşünüyorum :31: yarın tekrar teyzemler olay için gelecekler eğer okulumdan erken çıkarsam bende onlarla yanlarına gitsem mi gerçi ben çaktırmadım etkilendiğimi. Bir iki gün sonra aramaz etmezse zaten bende unuturum ama özlemişim bu heycanı doğrusu

Senden hoşlandıysa bu iş burda bitmez zaten telefonun onda var kayıbınız bulunduktan sonrada aramaya devam ederse birşeyler başlar ki bence normal bir polis herkese bu şekilde ilgi göstermiyordur düşünsenize bir ilgilendiği bütün olayları arayıp sorduğunu o da bence birşeyler hissediyor amaa tabikide yinede fazla ümitlenmemek gerek çok düzgün biride olmayabilir günlük sevdaların peşinde koşan biride olabilir.Umarım hakkınızda hayırlısı olur :)

Senden hoşlandıysa bu iş burda bitmez zaten telefonun onda var kayıbınız bulunduktan sonrada aramaya devam ederse birşeyler başlar ki bence normal bir polis herkese bu şekilde ilgi göstermiyordur düşünsenize bir ilgilendiği bütün olayları arayıp sorduğunu o da bence birşeyler hissediyor amaa tabikide yinede fazla ümitlenmemek gerek çok düzgün biride olmayabilir günlük sevdaların peşinde koşan biride olabilir.Umarım hakkınızda hayırlısı olur :)

Amin inş öle olur. Zaten konuşsak bile illa olsun aşığım demiyorum ki . sadece çok etkilendim ilgiden. ama konuşurken aşırı belli etti başta düşünsenize bizim kaybımız var onla ilgili konuşmamız gerekirken bana sürekli soru sormalar falan. Bence boya fena taktı :52: birde sözlümden ayrılığımı anlaşamadım denk de değildi eğitimimiz falan dedim o da evt dedi en iyisi okurken bulmak aslında dedi. Bende evt ama doğru düzgün adam yok dedim:61: hepsi çocuk dedim güldü baya. sonuçta hoşlandım işte:)

Gerçektende biz kadınlar ne kadar duygusalız hemen bir iki ilgili söze inanıyoruz :( bugün gene gitmek zorudna kaldım yanına eniştemle birlikteydik ama onun yanında ciddi davrandı desem eniştem telefonla dışarı çıktığında insan bişiler hiçmi demez. İşimizi sağolsun halletti ama. Bende buruk bir şekilde ayrıldım sanırım daha hiç bir atakda bulunmayacak :5:

bilirim canım o kıpırtıları çok güzeldir:) genelde yaşadığım için dikkat et hevesini kursağında bırakıyorlar ilgiliymiş gibi görünüp hoop geri çekiliyorlar.. polis sevgilimde oldu görsen gerçekten sevip istiyor dersin adam 1 ay sonra sessizce uzaklaştı , hemen bende kabahat araddı birka. arkadaşım "ne yaptın da uzaklaştı allah bilir" diyorlar ne yapacağım olması gerektiği gibi davrandım :)

es geç düşünme kapılma :34:

Kaptırma kendini sakın. Çapkın biri belli ki ve senin etkilendiğini de farketmiştir. Sen; onun için, boşlukta kaldığından ilgileneceği gelip geçici bir hevessin. Aman dikkat !

bilirim canım o kıpırtıları çok güzeldir:) genelde yaşadığım için dikkat et hevesini kursağında bırakıyorlar ilgiliymiş gibi görünüp hoop geri çekiliyorlar.. polis sevgilimde oldu görsen gerçekten sevip istiyor dersin adam 1 ay sonra sessizce uzaklaştı , hemen bende kabahat araddı birka. arkadaşım "ne yaptın da uzaklaştı allah bilir" diyorlar ne yapacağım olması gerektiği gibi davrandım :)

es geç düşünme kapılma :34:

sorunun zaten bizde olmadığı açık ve net canım. Hoşlanan insan seven insan çabalar demekki bunlar günlük şeylerin peşinde nese kendileri bilir bizim gibi güzelleri farkedemedikleri için :52:

Kaptırma kendini sakın. Çapkın biri belli ki ve senin etkilendiğini de farketmiştir. Sen; onun için, boşlukta kaldığından ilgileneceği gelip geçici bir hevessin. Aman dikkat !

yok canım o günün etkilenmesiyle fazla kaptırmışım zaten dün öyle davranışından sonra bende bıraktım ama yinede o heycanı yaşadığım için mutluyum çünkü daha kimseyi sevemem etkilenemem sanıyordum bende onun üzerinden test edip onaylamış oldum :52: sadece boyuma kadar sorupda sanki karşısında cv getirmiş sevgili adayı gibi beğenirse tamam yoksa salla gitsin şeklinde oldu diye düşünüp kızdım o kadar ama sonuçta bitti sadece kayıp kuzenim ortaya çıkarda bize haber vermek için benle irtibata geçer artık o kadar yolu açık olsun

Kızlar ben dayanamayıp mesaj attım polise soyadını sordum işte emniyete başbakalığa teşekkür maili atıcam diye. acaba yanlışmı yaptım ama dayanamadım ya telefonda konuşurken bir türlü soramıyordum kalbim yerinden fırlıcak gibi:17:

ben olsaydım mesaj atmazdım sanırım :77:
O sanırım sonrada ilgisiz davrandı , öyle yazmışsınız ne biliyim çok hevesli imajı mı verdin acaba :44:

ben olsaydım mesaj atmazdım sanırım :77:
O sanırım sonrada ilgisiz davrandı , öyle yazmışsınız ne biliyim çok hevesli imajı mı verdin acaba :44:

canım şöle bi durum oldu ben bizim dosya ile sonradan ilgilenmedi kapandı sanıyoduk ama bi yanlış anlaşılma olmuş oysa bizim için okadar uğraşmış ve yarın işleme girecekmiş onun için telden konuştuk gayet ii konuştu istediğiniz zaman arabilirsiniz falan dedi. Bende soyadını faceden bulurum belki diye bi umut yazdım işte çünkü gerçekte emniyete teşekkür mailide çekicektim evt çekmesemde iyi olurdu aslında ama dayanamadım ya:69:

Back
X