Polis Sevgilisi yada Eşi olan?

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Arkadaşlar Rabbim nasip ederse inş Polis bir sevgilim olmak üzere,size danışmak istiyorum nasıl davranmalıyım hep işleri çıkarmı son dakkada ararlarmı emniyetten falan,Hep alttan almak mı gereklii :) Şuan çok iyi anlaşıyoruz :nazar: :69: ama yinede danışmak istedim :17:

Arkadaşlar Rabbim nasip ederse inş Polis bir sevgilim olmak üzere,size danışmak istiyorum nasıl davranmalıyım hep işleri çıkarmı son dakkada ararlarmı emniyetten falan,Hep alttan almak mı gereklii :) Şuan çok iyi anlaşıyoruz :nazar: :69: ama yinede danışmak istedim :17:

rütbesi ne? düz memur mu? ekip organize yunus falan değişiyor canım istersen belirt mutlaka bilgi veren çıkacaktır :)

yani bunu öğrenmekte fayda var işte mesela iş saatleri nasıl 12-24 mü? onun dışında komser amir değilse öyle çat diye çağrılma durumu olmaz ama normal polis görmedim psikolojik sorunları olabilir buda sana sinirlilik olarak yansıyabilir bilgine :)

yani bunu öğrenmekte fayda var işte mesela iş saatleri nasıl 12-24 mü? onun dışında komser amir değilse öyle çat diye çağrılma durumu olmaz ama normal polis görmedim psikolojik sorunları olabilir buda sana sinirlilik olarak yansıyabilir bilgine :)

12-24 evet canım birgün çalışıyosa diğer gün izinli oluyor,tmm bunu aklmda tutucm :)

Off evet ya bugün defalrca aradım açmadı sonra bi açtı uykulu uykuluu :)) Sonra işe gidip ekiibi değiştrdii :) Sabretmedn olmaz dmi :)

bak çıkmış dediğim :) yok baya bi sabır lazım sen napıyorsun hani ona uygun bi meslek mi çünkü ilerde çok tuhaf bir yaşam tarzının olabilir :)

canım ne diyim iki gündür konularını takip ediyorum daha da güzel şeyler gelişir umarım hayatınızda :)

benim eşim polis trafikte meslekleri insanları etkilemiyor aslında biz yapıyoruz aman zaten polisin falan bide burda yorulma gibisinden bence kimseden bir farkları yok alışınca zaten polis olduğunu unutuyorsun bile :) başka sormak istediğğin bişey var mı

benim eşim polis trafikte meslekleri insanları etkilemiyor aslında biz yapıyoruz aman zaten polisin falan bide burda yorulma gibisinden bence kimseden bir farkları yok alışınca zaten polis olduğunu unutuyorsun bile :) başka sormak istediğğin bişey var mı

Eşlerine falan çok düşkün oluyorlarmı :) aklıma gelmiyor sorular yaa,bilmem gerekenleri siz azcık sölesiniz.Alltan alcam,sabretcm .. :)

yok canım ne alttan alması nasıl alıştırırsan öle gider bildiğin erkek ya polis die ödün vermek zorunda değiliz eşlerine düşkün oluyorlar çünkü şehir şehir geziyorsun aldatmaya fırsatları olmuyor :)) aslında eskisi gibi değil daha güzel ortamlarda ekip olarak çalıştıkları için eğlenceli geçiyor bi aksilik olmadığı sürece hayatları fırsatları güzel olan insanlar lojmanda oturuyoruz biz eşler falan sosyal bi şekilde görüşüyoruz

ilk zamanlar çok havalı geliyorlar .onlarda normal memur gibi .sinir asabiyet çalıştığı bölüm ve kişiliği ile alakalı olabiliyor .bugün yeterince insanla uğraştım seninle de uğraşamicam dedikleri zamanda oluyor:)

polislik hakkinda bi bilgim yok
ama meslege gore e$lere du$kunluk yorumunu ilk duyyorum :))
varmiki gerçekten boyle bi$ey
doktorlar az du$kun ogretmenler çok du$kun vs gibi :)

yok canım ne alttan alması nasıl alıştırırsan öle gider bildiğin erkek ya polis die ödün vermek zorunda değiliz eşlerine düşkün oluyorlar çünkü şehir şehir geziyorsun aldatmaya fırsatları olmuyor :)) aslında eskisi gibi değil daha güzel ortamlarda ekip olarak çalıştıkları için eğlenceli geçiyor bi aksilik olmadığı sürece hayatları fırsatları güzel olan insanlar lojmanda oturuyoruz biz eşler falan sosyal bi şekilde görüşüyoruz

Ayy rabbim bozmaz inşda bir ömürlük olur yaa,ilk görüşte aşık oldugum brii hiçte aklımda yoktu oda öyle olduu cuma olsada görüşsek dye gün sayıyoruum :69: İnş bende ileride bir polis eşi olurum hyrlısıyla :)

ilk zamanlar çok havalı geliyorlar .onlarda normal memur gibi .sinir asabiyet çalıştığı bölüm ve kişiliği ile alakalı olabiliyor .bugün yeterince insanla uğraştım seninle de uğraşamicam dedikleri zamanda oluyor:)
Evet biraz havalı geliyorlaar :) Sabrederiz artk napalm :) gülü seven dikenine katlanır :)

inş öledir canım yaa bi sevgili olalımda ileriside olur inşAllah nasipte varsa :)

Valla bende ilk defa duyuyorum :) Yaşayıp görmen lazım burda isterse milyon yorum olsun kimse sana böyle olcak şöyle olcak diyemezki :) Mutluluklar :)

Back
X