polise esi polis sewglisi olanlar yada esi gece calisanlar...

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Kizlar aranzda polis esi olan warmi bize hep boyle empoze ettiler polisler serttir kotudur esini aldatir birde gece ise gitmesi yokmu can sıkıcı.. ne gibi zorluklari yasiosuz
komik bulmayin ama gece ewde tek kalmaktan bi hayli rahatsz oldummm..

Kizlar aranzda polis esi olan warmi bize hep boyle empoze ettiler polisler serttir kotudur esini aldatir birde gece ise gitmesi yokmu can sıkıcı.. ne gibi zorluklari yasiosuz
komik bulmayin ama gece ewde tek kalmaktan bi hayli rahatsz oldummm..

kim uyduruyo bunları :20: tamam bazı erkekler aldatır ama bunda genelleme yapmamak lazım. neden polisler sert olsun eşlerini aldatsın ki. sonuçta herkes farklı kişiliklere sahip polis olsun ya da olmasın çok sert olmayan çok iyi insanlarda var ya da çok kötü olanlarda eşlerini aldatan da var aldatmayanda var. sadece polislerin çalıştıkları bölüme göre iş saatleri farklılık gösterebiliyo bazıları saat kaç olursa olsun bi suç olayı vs gerçekleştiği zaman hemen gitmeleri gerekebilir

ben hayatımda hiçbir zaman polisler eşini aldatır, kötüdür diye bir cümle duymadım,
insanlar meslek grubuna göre değerlendirilmez
ben de yakında polis eşi olacağım,
yeni evliymişsin, kitap oku, film izle zaman geçer

Keesinlikle katilmiyorum sacmalamislar karakter yapisina bagli esimde polis arkadaslarinin hepsini tanirim hepside cana yakin güler yüzlü insanlar anlican kisiden kisiye degisir diye düsünüyorum.
Evdegeceleri yanliz kalmak hic güzel olmuyor cok iyi anliyorum
Tek cözüm bebek 1 yasinda oglum var cogu zaman
Esimin yoklugunu hissetmiyorum onunla ilgilenmekten
Cok zor yanlizlik Allah sabir versin

Çok saçma bir genelleme
sevgilim polis değil ama insanları mesleğine göre yargılayıp kuruntu yapmak çok yanlış atın bu saçma sapan düşünceleri kafanızdan
gece kalmak zor olabilir haklısınız ama alışmak zorundasınız.
Size gelip kalabilecek bir yakınınız yok mu ?

Bende polisim eşimde ve bazen oluyor eve hiç grlemiyorsun bu da polisligin dallarıyla alakalı mada başı olanlar 8-5 calışıor misal digerleri 12-14 karakol ayrı daldan dala degiliyor anlıcagınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X