Polise gidermiydiniz?sizin çözümünüz ne olurdu?

bianka95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
27
0
36
İstanbul
Direk konuya giriyorum. birisiyle tanıştınız ve sanalda arkadaş oldunuz bu arkadaşlık aşkımlara kadar geldi ve sorunlar yaşadınız ayıldınız.beraber olduğunuz zaman buluşmayı çok istediniz ve onu yanınıza çağırdınız hep bi sorun çıkarıp yanınıza gelemedi karşı taraf. ayrıldıktan tüm irtibat kesildikten 4 -5 ay sonra bu şahsiyet sizle olmak için yalvar yakar oluyor telefonlar açılıyor siz reddetmenize onunla birlikte olmak istememenize rağmen sürekli onun aramaları tarafından rahatsız ediliyorsunuz.ve reddetmeler devam ediyor zamanında gelmesini istediğiniz şimdi nefretten ötürü yüzünü deil adını bile duymak istemediğiniz o şahsiyetsiz kişilik sizin okulunuzun kapılarında sizi beklediğini ve yarın buluşmak için yalvar yakar bi durumda size telefon açıyor ve konuşuluyor. Annenizin çalıştığı yeri bilen bu şahsiyet annenin yanına giderim gibisinden,başkasıyla olamazsın gibisinden tehditler savuruyor.sizde yaşınız küçük olduğundan ailenizin böyle saçmalığı duymak istemediğinden korkuyorsunuz.birde seni kaçırıcam,yarın buluşalım konusalım demesinden de ürküyorsunuz.korkmanızın bir diğer sebebide o şahsiyetsiz kişiliğin beyfendi düzgün biri olmadığını ,serseri it kopuk biri olduğunu başının dertte olduğunu ayrıldıktan sonra öğrenmenizden... hangi devirde yaşıyoruz kaçırma gibi tehditlerde zorlamalarda bulunuluyor?! Siz bu durumda olsaydınız ne yapardınız? Polise gider miydiniz? veya nasıl bu pislikten sıyrılırdınız?...lütfen yardımcı olun

direkt ailemle paylaşırdım ve birlikte bir çözüm yolu bulurduk. polise de giderdim elbette ancak önce ailemle konuşurdum.

Direk konuya giriyorum. birisiyle tanıştınız ve sanalda arkadaş oldunuz bu arkadaşlık aşkımlara kadar geldi ve sorunlar yaşadınız ayıldınız.beraber olduğunuz zaman buluşmayı çok istediniz ve onu yanınıza çağırdınız hep bi sorun çıkarıp yanınıza gelemedi karşı taraf. ayrıldıktan tüm irtibat kesildikten 4 -5 ay sonra bu şahsiyet sizle olmak için yalvar yakar oluyor telefonlar açılıyor siz reddetmenize onunla birlikte olmak istememenize rağmen sürekli onun aramaları tarafından rahatsız ediliyorsunuz.ve reddetmeler devam ediyor zamanında gelmesini istediğiniz şimdi nefretten ötürü yüzünü deil adını bile duymak istemediğiniz o şahsiyetsiz kişilik sizin okulunuzun kapılarında sizi beklediğini ve yarın buluşmak için yalvar yakar bi durumda size telefon açıyor ve konuşuluyor. Annenizin çalıştığı yeri bilen bu şahsiyet annenin yanına giderim gibisinden,başkasıyla olamazsın gibisinden tehditler savuruyor.sizde yaşınız küçük olduğundan ailenizin böyle saçmalığı duymak istemediğinden korkuyorsunuz.birde seni kaçırıcam,yarın buluşalım konusalım demesinden de ürküyorsunuz.korkmanızın bir diğer sebebide o şahsiyetsiz kişiliğin beyfendi düzgün biri olmadığını ,serseri it kopuk biri olduğunu başının dertte olduğunu ayrıldıktan sonra öğrenmenizden... hangi devirde yaşıyoruz kaçırma gibi tehditlerde zorlamalarda bulunuluyor?! Siz bu durumda olsaydınız ne yapardınız? Polise gider miydiniz? veya nasıl bu pislikten sıyrılırdınız?...lütfen yardımcı olun

ilk önce ne olursa olsun aileme söylerdim..
ona bidaha rahatsız etmemesini söyler aksi halde numarasını savcılığa vereceğimi belirtirdim.
hala devam ederse savcılığa giderdim..

bence direkt ailene söylemelisin.
eğer babandan çekiniyorsan da annene anlatmalısın durumu

ailenle paylaş ve polisede başvur.....başka söylenecek bişide yok ....annenin işyerinide sen söylemiş olmalısın nasıl hiç tanımadığınız insana adresler fln veriyorsunuz..
pardon yaşınız küçüktü demiii:97:

babana anlatamıyorsan bıle kesınlıkle annenle paylasmalısın yada ablan vs.....çunku bu tarz konularda dırek konuuslmaya cekınılır.....ayrıca o şahıs bırdaha aradıgı zaman bu durumu polise bıldırdıgını ve suanda telefonların dınlendıgını söyleyın....benım basıma da gelmıstı ondan sonra tel kesıldı bıdaha arayan olmadı ancak bazıları artık yemıyor o kadar kaşarlanmıslar ki....

ben ailemle hiç böyle sevgili konularını konuşamam ki ikiside çok asabi nasıl söylerim :S gerçekten çok korkuyorum ya ben daha çocuğum ya :'( ben onun burda olduğunu görmedim ama elinde sonunda beni bulur ve annemin yanına giderse o zaman bittim yarın okula evden korka korka çıkıcam polise söylesem ailemde karışır olaya ozman babam çok kızar :S

bence ailene olanları anlat korkma.sonra bi şekilde duyulduğunu farzet o zaman daha çk kızar ailen dha önce nie sölemedin die

bende annemlere anlatirdim..tek basina cözemezsin madem yasin kücük..önce annene anlat..yada babana ..hangisine istersen..seni korurlar kizsalarda korurlar..

bence ailene olanları anlat korkma.sonra bi şekilde duyulduğunu farzet o zaman daha çk kızar ailen dha önce nie sölemedin die

Sizin yerinizde olsam bu durumu anneme kesinlikle anlatırdım. Böylece sizi annenizle tehdit edemez. Hatta bir aile büyüğü arayıp ona ağzının payını verebilirse, işin büyüdüğünü görüp belki korkar. Anlattıklarınızdan belli ki adam hastalıklı, saplantılı. Bu durumda tek başınıza hareket etmeniz kesinlikle büyük hata olur. Annenize anlatamıyorsanız, güvendiğiniz başka bir aile ferdine anlatın ama asla bir şey olmaz ya da ben hallederim diyerek bunu ertelemeyin. Sonra da polise durumu bildirin. Hatta sizi rahatsız ve tehdit ettiği mesajlar illaki vardır, onlarla birlikte gidin polise. Hangi devirde yaşıyoruz ama ne yazık ki etrafta böyle ilkel mahluklar her zaman var. Dışarı çıktığınızda dikkatli olun, bir yere yalnız gidiyorsanız kalabalık yerlerde olun, yol kenarlarından, duran arabalardan uzak durun. Paranoya yapmanızı istemem ama bir şeyler olduktan sonra ahlanıp vahlanmaktansa, olmadan önce tedbir almakta fayda var.

Tatlım nickinden tahmin ettiğim üzre 16 yaşındasın. Polisle karakolla tek başına uğraşamayacağını düşünüyorum.Bi defa reşit değilsin.O yüzden ya aileni haberdar etmek isteyecekler, yada seni yeterince ciddiye almayacaklar tahminimce. Bence annen bilmeli bu durumu.Allah korusun bi çok şey olabilir çünkü. Tabi annenle ilişkinizi bilmiyorum ama ne olursa olsun bilmeli bence asla çekinme. Ben korkma derim sana çünkü " havlayan köpek ısırmaz." ama yine de önlemini al annenle beraber. çeşit çeşit insan var, neyle karşı karşıyasın bilemeyiz..

Mutlaka ailene söyle
Polise gitsen reşit olmadığın için ailene zaten haber verilecek
Sizden öğrenmeleri daha doğru olur

1-) Kesinlikle durumu ailene söylemelisin ailenle birlikte polise savcılığa şikayette bulunabilirsiniz

2-)Yaşım küçük diyorsun.bir daha yaşından büyük işlere kalkışmamakla iyi edersin.

ben ailemle hiç böyle sevgili konularını konuşamam ki ikiside çok asabi nasıl söylerim :S gerçekten çok korkuyorum ya ben daha çocuğum ya :'( ben onun burda olduğunu görmedim ama elinde sonunda beni bulur ve annemin yanına giderse o zaman bittim yarın okula evden korka korka çıkıcam polise söylesem ailemde karışır olaya ozman babam çok kızar :S

Ben daha çocuğum yaaa diyorsunda tanışmadan önce bu kadar bilgiyi onunla paylaşınca büyümüşmüydün:47:

yok yok o konuyla bi ilgisi yok. ben annemle pek yakın değilimdir babamla daha çok yakınım ama onada söylemeye korkuyorum annemede.resmen yaşadığım şehre gelmiş ve allahtan yanlış okul kapısında beklemiş kız meslek önünde..şimdlk yırttım fakat elbet bulur çünkü küçük bir yer yaşadığım yer.kesinlikle saplantılı resmen korkuyorum diyorum ya zaten başı dertli biriymiş ki ben bunu daha önce bilmiyordum aylar sonra öğrendim ..şuan aynı şehrde belki çok yakınımda .hem küçüğüm hemde düzgün bi kızım bu zamana kadar yanlş hiçbşy yapmadım bundan sonrada yapmam ama ilk defa böyle birşey geliyor başıma :'(

Back
X