Polise gidermiydiniz?sizin çözümünüz ne olurdu?

sızı yargılamak ıstemem ama ,ben cocugum daha dıyıp aynı hatayı tekrarladıgınızı dusunuyorum .diger konunuza bakılırsa onu da sanal ortamda tanımıssınız .ve 16 yasında onun yollarını beklemekten bahsetmıssınız .bu durum da ben hala cocugum dıye kabugunuza sıgınmak cok yersız geldı bana :68:

Bence kesinlikle ailene açmalısın bu konuyu :53: Ne kadar kızsalarda anne-baban seni gözünden sakındığı için kızarlar ve çokta uzun süre kızacaklarını sanmıyorum yani...Sonuçta o çocukla nerden tanıştığını falan söylemek zorunda değilsin. Daha fazla çıkmaza girmektense söyle ve çık işin içinden. :49: Sende bizde rahatlayalım ve sana bir abla tavsiyesi her gördüğün erkeğe güvenip aldanma yoksa başına bela açabilirsin. Sonrada ağlar durursun kaybettiklerinin arkasından :58: Hem madem küçüğüm diyosun derslerine yoğunlaş bırak böyle işleri bunlar sana göre değil. :6: Nasılsa ilerde bol bol vaktin olacak bu tür işlere evde kalmadın ya genç yaşında kendine gel ve öğretmeninin verdiği ödevleri yap.:28: Sanal ortamdan arkadaş olmaz kariyer yap adam gibi birini bulursun :34:

Back