Polislik İstegim Ve Sevgilim :s

sakinkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
172
38
38
İstanbul
Merhaba bayanlar. Ben daha öncede konu açmıştım polis olmak istedğimden bahsetmiştim.Çalışmaya başladım ve deli gibi çalışırsam kazanacağıma da inanıyorum fakat 3 yıllık bir ilişkim var ve o, benim bu fikrime hiç sıcak bakmıyor.polis olmamı istemiyor.Geleceğimizle ilgili herşeyi planlamışken birden bire tutturdun polis olacağım diye diyor.Bana karşı soğuk ve kırgın...3 yıl doğu görevin olacak gecen gündüzün belli olmuyacak geceleri görevde olacaksın gibi şeyler söylüyo.Çevrem de de çoğu insan polis olacaksan polis olmayan bi adam la mutlu bi evlilik, çocuk hayalleri kurma diyor.

Ne yapsam bilmiyorum.Sevgilimi üzmek istemiyorum ona da hak veriyorum ama ikilem deyim işte.Sizin de fikirlerinizi almak, danışmak istedim

peki yarın bi gün cok şiddetli tartıştınız ve ayrıldınız...
o zaman neden polis olmadım nedne hayalimden eski sevgilim yüzünden vazgectim diye kendini paralıcan:34:

arkadaşa katılıyorum,hiç bir şeyin garantisi yok, belki bir gün ayrılıcaksınız, kimse için hayallerinden vazgeçme, kabullendirmeye çalış güzel güzel anlat çok istiyorum diye

karkralicesine katılıyorum ve çevrenden söylenenler de doğru. polis bir bayan ancak kendisi gibi bir görevde çalışanla yürütür evliliği. he yok mu eşi özel bir işte çalışıp kendi polis olan bayan, var elbet. ama işte düşünsene sen ordan oraya tayin giderken bu adamın işi ne olacak?

dipnot :doğu görevi 3 yıl değildir. her ilin, ilçenim çalışma süresi farklıdır. 5 yıl görev süresi olan Şark görevleri vardır.

💑💓

Sevgilinin hakli oldugu bisey var polislik zor hele bi bayan icin daha da zor.
Kiz kardesim polis. Gecesi gunduzu yok ama hani boyle bir şey var. Kendim görüp de bu konuda çok iyi bir şey diyemem.
Bence madem senin için de bu kadar çok önemli. Buraya konu acmak yerine soru cozmeni tavsiye ederim

Şu anda onu ikna etmeye çalışmıyorum.Seni ikna etmek için uğraşmıyacağım çünkü biliyorum istediğin şeyi yapıcaksın, Bende seni bekliceğim diyor, ama üzgün bana kırgın... :59:

eşim polis bürolarindaki tüm bayanlar masa başı valla benden rahatlar

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

Yanlış anlamayın da polislik bayan mesleği değil ya bence.
Çok iyi düşünün çünkü arkadaşımın babası polis.
Küçükken çok az görüyorduk falan derdi hep bana.
Tabii bu sizin hayaliniz ise vazgeçmeyin, ama heves ise bir düşünün..

Merhaba bayanlar. Ben daha öncede konu açmıştım polis olmak istedğimden bahsetmiştim.Çalışmaya başladım ve deli gibi çalışırsam kazanacağıma da inanıyorum fakat 3 yıllık bir ilişkim var ve o, benim bu fikrime hiç sıcak bakmıyor.polis olmamı istemiyor.Geleceğimizle ilgili herşeyi planlamışken birden bire tutturdun polis olacağım diye diyor.Bana karşı soğuk ve kırgın...3 yıl doğu görevin olacak gecen gündüzün belli olmuyacak geceleri görevde olacaksın gibi şeyler söylüyo.Çevrem de de çoğu insan polis olacaksan polis olmayan bi adam la mutlu bi evlilik, çocuk hayalleri kurma diyor.

Ne yapsam bilmiyorum.Sevgilimi üzmek istemiyorum ona da hak veriyorum ama ikilem deyim işte.Sizin de fikirlerinizi almak, danışmak istedim

kimse için hayallerinden vazgeçme
bugün yanında olanın yarın yanında olacağının garantisi yok
ancak şunu söyleyim
polislik bir bayan için zor meslek
bir süre sonra erkekleşiyor kadınlar bu meslekte
kıdemlenip mesleğin küllerini yutunca
evdede otorite kurmak istiyorlar
her erkek kabullenmez
neden biliyormusun
güçlü kadın olmak
o kadını taşıyacak erkeğin de güçlü ve dik durmasını gerektirir
bundan korkan bir sevgilin varken
işin zor
:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

Canım benim öncelikle iyi düşün taşın. Polislik alımları bitiyor haberin var mı bilmiyorum. Benim nişanlımın kız kardeşi parkurları birincilikle geçti,kızın dersleri zaten çok iyi,babası emniyet müdürü yine geçemedi. Eskidenmiş o binlerce alımlar. Bu sene her şehirden iki kişi mi ne almışlar. Kızların alındığı okullar 2ye düşürülmüş. Polis açığı kapanmış. Memurlarla ilgili bir site var burada yazmayım sitenin adını oraya gir kayıt ol ve orada konuyu aç. Bayan polislerden ve erkek polislerden bizzat öğrenirsin mesleğin durumlarını. Erkek arkadaşın çok haklı. Çevremdeki bütün bayan polisler ya evlenemedi ya da ayrıldı. Bir yakınımın tayini çıktı. Sevgili burada oda gece gündüz çalışmaya başladı. Operasyonlara katılmaya çalışıyor bende gideyim diye ki evlenmeyi düşünüyorlardı. Erkek arkadaşına tabiki daha bağlanma ama ileride bir polise aşık olup bunu da yaşayabilirsin.

Valla bilmiyorum kardesim 3500 e yakin maas alıyor doğuda. Ustelik dogum yapti 4 aydir izinde maasi da her ay tikirr tikir yatıyor hesabina. Onumuzdeki ay ise baslayacak ogle 2 de cikacagim diyor. Sut izni vs. Bilmiyorum ya gorevi zor ama parasi iyi. Ozel sektorde alirmiydin bukadar bilmiyorum s3cim senin

Sevgilin ve cevren cok dogru demis... eger ki ciddi dusunuyorsaniz vazgec bu sevdadan bende subay olacaktim sozlumde subay fakat olmami istemedi ne kadar cok kirilsamda diretsemde kararindan ceviremedim.. mecburen ben hayallerimden vazgectim ve kendi meslegime yoneldim ( ogretmenlik ) benimde gozum kor olmustu ( gerci halen daha oyle ) cok istiyordum agladigim zamanlarda oldu fakat askimin onune gecemedi vazgectim kendi alanima yoneldim.. zorluklarini tek tek anlattigi halde bans disardan aaa ne olacakmis ki ben yaparim diyordum... :) tabii isler bu sekilde yurumuyor...

Son düzenleme:
Lisans son sinifa baslicakken erkek arkadasimin evlenicez don gel onlisans diploman yeterler baslayip dondukten 6 ay sonra ben evlenmeye hazir degilim bitsinler devam eden bir hikayem var.sen dusun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Asla vazgeçme bu hayalinden.
Yapmak istediğin şeyi yap.
Sonradan pişman olma.

Ama polislik dışında senin için çok iyi olacak başka bir meslek seçeneğin varsa, onu da düşünebilirsin.
Yok polislik en iyisi ise kesinlikle devam et, adımlarını at.

hayallerinden vazgeçme....
eşim okumamı istemedi evlendim hep içimde kaldı 26 yaşından sonra liseyi bitirdim şimdi üni...okuyorum...şuan eşim zorluyor oku diye..
ne fayda herşey zamanında güzel...mutluyum 2 çocuğum var ama şimdiki aklım olsa beni, öyle kabul etmesini isterd,im...ki ben evlendim bi de ayrılsaydım ne olacaktı.....
ne güzel heveslisin azimlisin yazık etme kendine ......

Back
X