Polislik İstegim Ve Sevgilim :s

Bence kendi fikirleeine onem ver ne yapmak istiyorsan yap kimsenin teyisi altinda kalma yarin birgun ayrilirsan ne olacak pisman olacaksin ahhh kafam diye dövüneceksin onun senin isteklerine saygi duymasi destek vermedi gerekirdi muhakkak evlenirdin bir daha erkek arkadasin olur ama bu sandi bir daha yakalayamayabilirsin.

Merhaba bayanlar. Ben daha öncede konu açmıştım polis olmak istedğimden bahsetmiştim.Çalışmaya başladım ve deli gibi çalışırsam kazanacağıma da inanıyorum fakat 3 yıllık bir ilişkim var ve o, benim bu fikrime hiç sıcak bakmıyor.polis olmamı istemiyor.Geleceğimizle ilgili herşeyi planlamışken birden bire tutturdun polis olacağım diye diyor.Bana karşı soğuk ve kırgın...3 yıl doğu görevin olacak gecen gündüzün belli olmuyacak geceleri görevde olacaksın gibi şeyler söylüyo.Çevrem de de çoğu insan polis olacaksan polis olmayan bi adam la mutlu bi evlilik, çocuk hayalleri kurma diyor.

Ne yapsam bilmiyorum.Sevgilimi üzmek istemiyorum ona da hak veriyorum ama ikilem deyim işte.Sizin de fikirlerinizi almak, danışmak istedim

hayallerinin peşinden git içinde kalacağına uygulamış ol sevgilin de senin bu kararına saygı duysun bence

Merhaba bayanlar. Ben daha öncede konu açmıştım polis olmak istedğimden bahsetmiştim.Çalışmaya başladım ve deli gibi çalışırsam kazanacağıma da inanıyorum fakat 3 yıllık bir ilişkim var ve o, benim bu fikrime hiç sıcak bakmıyor.polis olmamı istemiyor.Geleceğimizle ilgili herşeyi planlamışken birden bire tutturdun polis olacağım diye diyor.Bana karşı soğuk ve kırgın...3 yıl doğu görevin olacak gecen gündüzün belli olmuyacak geceleri görevde olacaksın gibi şeyler söylüyo.Çevrem de de çoğu insan polis olacaksan polis olmayan bi adam la mutlu bi evlilik, çocuk hayalleri kurma diyor.

Ne yapsam bilmiyorum.Sevgilimi üzmek istemiyorum ona da hak veriyorum ama ikilem deyim işte.Sizin de fikirlerinizi almak, danışmak istedim

Hiç kimse için hayallerinden, ideallerinden vazgeçme.
Hem bayanlar için polislik sanıldığı kadar zor değil ..

Polis eşi olarak yazıyorum
3 yıl değil doğu görevi ile göre değişir
artı ikinci şark çıktı
polis olmayan biriyle evlenmen zor nöbetin olur vs
senin işini piskolojini anlamaz ve sen de onunla yapamazsın
seçimini yap
bana göre önce işini düşün:34:
sevgilin ne iş yapıyor?

Sen hayatın boyunca bir uhde taşıyabilirsin içinde..
O seni seviyorsa desteklemesi lazım..
O ne iş yapıyor?

arkadaşlar saolun yorum yazmışsınız.erkek arkadaşım mağaza müdürü...ders çalışıyodum bi soruda takıldım ona soruyim dedim yine kavga ettik..hiç istemiyo polis olmamı hiç

Sakın hayalinden vazgeçme.
Benimde en büyük hayalimdi nasip olmadı, inşallah size nasip olur

arkadaşlar saolun yorum yazmışsınız.erkek arkadaşım mağaza müdürü...ders çalışıyodum bi soruda takıldım ona soruyim dedim yine kavga ettik..hiç istemiyo polis olmamı hiç

Hele özel sektördeyse bu iş çok zor ikisi arasında seçimini yap sen
mülakatlara girdin mi?

Sen hayatın boyunca bir uhde taşıyabilirsin içinde..
O seni seviyorsa desteklemesi lazım..
O ne iş yapıyor?

o mağaza müdürlüğü yapıyor.Kendini işinde ilerlet ne biliyim bir bayana göre evli bir bayana göre olabilecek bir meslek yap diyor. Sen gece görevde olacaksın,hafta sonun olmayacak çocuk nasıl düşüneceğiz.biraz mantıklı davran istediğim şeyi yapacağım diye tutturma diyor.
pfffffffffff

hayır ygs den sonra mülakatlar.. daha var.

o mağaza müdürlüğü yapıyor.Kendini işinde ilerlet ne biliyim bir bayana göre evli bir bayana göre olabilecek bir meslek yap diyor. Sen gece görevde olacaksın,hafta sonun olmayacak çocuk nasıl düşüneceğiz.biraz mantıklı davran istediğim şeyi yapacağım diye tutturma diyor.
pfffffffffff

Yeğenim mülakatlara girdi sonucunu bekliyor çoktan bitti diye biliyorum ben
bayan polislerde evleniyorlar onlar bekar kalmıyor dimi çocuklarıda oluyor
gece çalışma kısmı değişir birimine göre gündüz masa başıda çalışabilirsin
ama bayram tatili hafta sonu tatili falan imkansız
olduğu zamanlarda maç sınav derken ek görevlerle geçer
sevgilin memur değilse seni anlamasını bekleme
senin peşinde şehir şehir gezemez
sen doğunun bir ilçesine atansan eşin nerde çalışacak ?

Yaşınızın kaç olduğu da önemli burada... Henüz genç bir yaştaysanız (22 ve öncesi) polislik cazip bir meslek. İlginç, heyecanlı, tam genç işi. Bu bi heves olabilir. Benim yeğenim de polis olmak istiyordu. Sınavlarına falan girmişti. Şimdi ev hanımı :) Başaracak zeka ve yeteneğe mutlaka sahipsindir ama biraz daha düşünüp doğru karar vermelisin. Çalıştığım yerdeki insanları günde 10 saat, kocamı günde 4 saat görüyorum. Yarısından bile daha az... Seçtiğimiz meslek hayatımızın temelini oluşturur. Ve ben hiç polis gelin istiyorum diyen bi koca veya kaynana görmedim ;) :) Bi kadın için çok zor bi meslek. Ve seninle aynı meslekte olmayacak bi eş bu yükü kaldıramaz. İlişkin ne boyutta bilmiyorum ama 3 yıl az bi süre değil. Gerçekten onun gelecekteki eşin olacağından EMİNSEN bu konuda onun yorumu da çok önemli. Kendini onun yerine koy. Bence sahip olduğun mesleğin böyle zor bi meslek olması sana evlilik teklif etmesi için bir kez daha düşünmesine sebep olacaktır. Bu da onun en doğal hakkı bence. Mesleklerimiz hayatlarımızın çok büyük bir kısmını ifade ediyor ve mutlaka bundan ailelerimiz de etkileniyor.

kadın polislerin %90 ı büro personeli oluyor çeviktekiler ve bir kaç istisna sahada iş rahat yani:))

selam arkadaşlar...sevgilimle aramız hergün dahada açıldı sürekli kavga eder olduk.Ben ders çalışmaya çalıştıkça o polis olacağm diye bana, ya benimle evliliği tercih et yada polisliği dedi ben yapamam dedi.doğuda ne iş bulucam diyo evde oturup senin maaşına mı bakıcam,yok olmaz tercih yap.. ya polis ol ya benle ol dedi ! giderek ders çalışmayı bıraktım beni tercih yapmak zorunda bıraktğı için of! Diyorum ki bırak ne derse desin ayrılırsa da ayrılsın üzülürse üzülsün sen polis olmaya bak. 2 dk sonra bunu ona nasıl yaparsın tercihlerinde tabiki onunda söz hakkı var demeye başlıyorum.Böyle gidersem olmucak bu iş zaten

Canım bence geleceğini bir erkek için heba etme,diğer arkadaşların dediği gibi bir gün ayrılırsanız çok pişman olursun neden hayallerimden vazgeçtim diye.Hiç bir şeyin garantisi yok en azından ayakları üzerinde durabilen ekonomik özgürlüğü olan bir kadın olarak hayatına devam edersin.Bende polisim evet zor yanlarıda var belki ama inan bir erkek için ideallerinden vazgeçmen hiç doğru değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bence geleceğini bir erkek için heba etme,diğer arkadaşların dediği gibi bir gün ayrılırsanız çok pişman olursun neden hayallerimden vazgeçtim diye.Hiç bir şeyin garantisi yok en azından ayakları üzerinde durabilen ekonomik özgürlüğü olan bir kadın olarak hayatına devam edersin.Bende polisim evet zor yanlarıda var belki ama inan bir erkek için ideallerinden vazgeçmen hiç doğru değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Siz polismisiniz. Polis olmayan bir eşle yapılmayacak kadar zor mu bu meslek. bana biraz anlatabilirmisiniz polis bir bayan tanıdığım hiç yok lütfen anlatın biraz :S iş yerindeyim muhasebe işi yapıyorum ben işimi sevmiyorum! Bana göre değil bu meslek

bence hayalınden vazgecme.ama madem çok kotu tartışıyorsunuz ona soyleme şimdilik.bı sınavlara gır bakalım.bayanların kazanması okadar kolay degıl.çunkıu çok az bayan alıyorlar.erkeğin aldıgı puan yeterken o puanı sen alıyorsan yetmıyor mesela.ben gırdım ve kazanamadım yıllar once....
ama kazanırsanda bence eğer çok ıstıyorsan vazgecme.....hayat bu sevgılın bugun var ama yarın olacagının garantısı yok....pişman olma sonra

Bence hayallerinizden vazgeçmeyin ,emekli bir polis kızı olarak gözlemlediğim şu tamamen birime bağlı bu bayanların gecesi gündüzüne karışma durumu,emniyet yada karakol da görev yapan polis bayanlar masa başı oluyordu hep, özel kalem vs de öyle ,,ayrıca gönül vermişseniz sizi sıkıntıya sokmaz bence ,eşi özel sektör de çalışan tanıdığım bayan polisler de var ,şark döneminde biraz bi napcaz durumu oldu ama hallettiler bi şekilde ve mutlular ,eşi de polis olan tanıdıklarım var onlarda şikayetçi eşimi göremiyorum ben geliyorum o gidiyor vs diye biri izinliyken diğeri görevde oluyo vs her meslek zordur , burda önemli olan sizin ne düşündüğünüz bir ömür hastalıkta sağlıkta iyi de kötü de yanında olmayı istediğini söyleyen adam şimdi şarka gitcen ama falan diyorsa bir düşünmek lazım ,hayalleriniz mi? sevdiğiniz mi? iyi düşünün inşaallah pişman olucağınız bir karar almazsınız, :3:

Back
X