- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Polis arama yapacaksan aile disindan biri komsu vs olmali o evde.sahitlik icin imzada isteniyor.ama gercek polisler mi emin olmak lazim.Az once kapı çaldı 2 polis kimlik gösterdi ve bana bişey dediler ama bilmediğimden anlamadim nasıl yardımcı olabili4im dedim arama yapıcaz şahitlik yapar mısınız dediler Eşim de marketteydi dedim eşim gelsin once tamam dediler kimlik lazim sonra falan tamam dedim kapattım nedir bu yasal biseymi neden şahitlik lzim
Polis arama yapacaksan aile disindan biri komsu vs olmali o evde.sahitlik icin imzada isteniyor.ama gercek polisler mi emin olmak lazim.
Keşke o an polislere sorsaydınız, şimdi buradan kim ne desin..
Benim tahminim bir komşunuzun aile içi şiddet davası vs vardır, sizin komşu olarak bilginize başvurulacaktır.
Ha mantıklı mı, bence değil ama tek aklıma gelen bu oldu.
Edit: şimdi gördüm arama vs demişler, mahkeme kararı görmeden kimseyi almayın evinize.
Kaçak birisi sizin adresinizi vermiştir belki, şahıs ikamet ediyor mu diye kontrol amaçlı falan da olabilir.
Öğrenciyken polis kapıma gelip X kişisi burada yaşıyormuş alacağız demişti, birisi yanlış adres bildirmiş, yok burada dedim geçtim, kimlik vs gösterdiler kesinlikle almadım evime.
Evinizin içine girmeyi talep ettikleri her durumda mahkeme kararı..
Anlamadım dediğim bilm3digim bi tabir kullandılar o yuzdenArama iznini isteyın yoksa evınızden içeri sokmayın .
Allah korusun hersey olabılır.
Ay bırde doğru düzgün anlatmmısın bıle . Ne dediğini anlamadım ne demek allah aşkına. Tekrar sorsana ne dednız polıs bey dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?