Polistemili hamileler (Polistemia Vera )

elma26

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
2
0
16
35
Meraba arkadaşlar ben polistemia vera hastasıyım ve 7 haftalık hamileyim. Polistemi kan hücrelerinin fazla olduğu bi hastalık buna plt yani trombositler yani kanın normalden 3 4 kat fazla pıhtılaşması da dahil. Hastalık nadir görüldüğü için bu tarz gebelikler nasıl sürüyo ya da sürüyo mu böyle bi durumu yaşayan tecrübesi olan var mı? Merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba
Evet ben polistemivera hastasıydım ve doğru doktor doğru tedavi sürecinde zorlu bir hamilelikte olsa bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun. Kimi bazı dr lar asla anne olamayacağımı söylemişti ama oldum çünkü Allah büyük ve o ne derse o olur.

Merhaba cok gecmis olsun cok sükür almisin kucagina bebegini. Benim bi sorum olcak sana insallah görürsün bende polistemia vera hastasiyim ve 11 haftalik hamileyim nasil bi tedavi uygulandi sana acaba.

Merhaba bende polisitemia vera hastasiyim 2gebelik geçirdim. Ilkinde hic bir sıkıntı olmadı 5 yıl önceydi diğeri yeni 1 yıl once. Polisitemia ya bağlı dalak büyümem oldu biraz ağrılarım oldu çok sukur sorunsuz dogum yaptim. Herhangi bir tedaviniz var mi onu merak ettim

Merhaba
Evet ben polistemivera hastasıydım ve doğru doktor doğru tedavi sürecinde zorlu bir hamilelikte olsa bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun. Kimi bazı dr lar asla anne olamayacağımı söylemişti ama oldum çünkü Allah büyük ve o ne derse o olur.
Guel gule büyüğün bebeğinizi. Bi tedavi aliyormusunuz pilissitemiadan

Merhaba bende polisitemia vera hastasiyim 2gebelik geçirdim. Ilkinde hic bir sıkıntı olmadı 5 yıl önceydi diğeri yeni 1 yıl once. Polisitemia ya bağlı dalak büyümem oldu biraz ağrılarım oldu çok sukur sorunsuz dogum yaptim. Herhangi bir tedaviniz var mi onu merak ettim
Merhaba bende polistemia hastasiyim.. dalak ve karaciğer büyümesi var buna bağlı sizin nasıl bı tedaviniz var paylasirmisiniz birbirimize yardımcı olalım bu konuda..

Bende öğrendiğim de 16 haftalık hamileydim ilk bebeğim sağlıklı doğum yaptım şuan 16 aylık

Back
X