Bence ilk once bir kaç ay çocuk dusunmeden kilo vermeye çalisin. Kilo pconu en çok tetikleyen ve ilerleten bir etken. Hamile kalirsan da zor olur. Yalniş anlama canim tedavinin ilk basamagi olarak tavsiye ediyorum. Duzenli egzersiz ve yuruyus edin. Şekeri kesin. Pcolu hastalarin çogunda insulin direnci vat. Bu da iştah artişi ve kilo alimina neden olur. Kisir donguye giriyor insan. 60 kiloya kadar kendine sure tani. Daha sonra.tekrar hormon testleriyle yeniden dene. Biliyorum çocuk için çok sabirsiziz ama hamileyken alinan kilolaro, dogum sonrasi kilolarini da eklersek sıkinti yaşarsin canim. Sonra da dogru tedavilerle InsaAllah hamile kalip kucağina alirsin. Ben 52 kiloyum ama bana da hamuru wekeri kesinlikle yasak etti doktorumMerhaba arkadaşlar 10 aydır çocuk istiyoruz daha öncede yazmıştım aslında bugün hormon testi için gittiğimde doktorum alttan muayenede polistik over başlangıcı var dedi adetlerim çok düzenli ama boyum 150 ve 80 kiloyum son zamanda çok kilo aldım hormon testi sonucum daha çıkmadı ama polistik overın başında bolup neler yaptınız yada bu sendromu yaşayıp hamile kalanlar var mı yorumlarınız çok önemli şimdiden teşekkür ederim
Diyete giricem tabiki de ama yinede endişeliyim olur mu olmaz mı diye teşekkür ederimBence ilk once bir kaç ay çocuk dusunmeden kilo vermeye çalisin. Kilo pconu en çok tetikleyen ve ilerleten bir etken. Hamile kalirsan da zor olur. Yalniş anlama canim tedavinin ilk basamagi olarak tavsiye ediyorum. Duzenli egzersiz ve yuruyus edin. Şekeri kesin. Pcolu hastalarin çogunda insulin direnci vat. Bu da iştah artişi ve kilo alimina neden olur. Kisir donguye giriyor insan. 60 kiloya kadar kendine sure tani. Daha sonra.tekrar hormon testleriyle yeniden dene. Biliyorum çocuk için çok sabirsiziz ama hamileyken alinan kilolaro, dogum sonrasi kilolarini da eklersek sıkinti yaşarsin canim. Sonra da dogru tedavilerle InsaAllah hamile kalip kucağina alirsin. Ben 52 kiloyum ama bana da hamuru wekeri kesinlikle yasak etti doktorum
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllahMerhaba ben varım. Ben de pkoyum adetlerim 45 gün ile 3 ay arasında oluyordu. Bebek istediğim zaman çok dikkat ettim. 12 kilo verdim üstüne hamile kaldım. 3. Çocuğum 10 günlük oldu. Darısı size. Bol bol yürüyüş yapın. Şeker un yağlı yiyeceklerden kaçının. İnşallah en kısa zamanda sizde hamile kalırsınız. Hayırlısı ile inşallah
Allah bağışlasın anladığım kadarıyla kilo verince olucak diye umuyorum inşAllahBen de de polistik var 1.59 boy 53 kiloyum 1 kilo alınca bile adetim zor oluyor 2 ay olacak hala adet olacam. Kilo vermelisiniz düzenli sağlıklı beslenerek. Polistik over olmak çocuğa engel değil benim aşılama ile ikizlerim oldu 3,5 yaşında
Amin inşallah diyet pko için çok önemli hemen etki eder inşallah.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşAllahdiyete giricem yarından itibaren benim adetim çok düzenli şuanlık bir sıkıntım yok ama doktorum pko başlangıcı dedi bakalım inşAllah bende alırım kucağıma hayırlısıyla bir evlat
Merak etme bu kiloda da olur sadece bu süreçte daha rahat edesin diye diyorum. InsaAllah isteidyin zaman Allah nasib eder hayirlisiylaDiyete giricem tabiki de ama yinede endişeliyim olur mu olmaz mı diye teşekkür ederim
zayıf olup pco olanlarda var ama bır arkadas dogru soylemıs kılo maalesef kısır döngüye sokuyor.Ben de pco’luyum ama benım hormonlarım normal ve adetlerım cok duzenlıdır sadece kılo almaya yatkınlıgım vardı ama adetler duzenlı olunca pco oldugumu hıc sanmadım bıleMerak etme bu kiloda da olur sadece bu süreçte daha rahat edesin diye diyorum. InsaAllah isteidyin zaman Allah nasib eder hayirlisiyla
Sagsaglim al kucagina canim. Bu pko çok acayip bir hastalik. Ben de zayifim. Ama gobek cevresinde sismanlamam daha hizli oluyor ondan biliyorum hormonal sorunum olduğunu. Evet adetleri saat gibi dhzenli olanlar da pko ola biliyor. Ama kilo fazlaligi varsa pkoyla savaşmak için ilk onu halletmek gerekzayıf olup pco olanlarda var ama bır arkadas dogru soylemıs kılo maalesef kısır döngüye sokuyor.Ben de pco’luyum ama benım hormonlarım normal ve adetlerım cok duzenlıdır sadece kılo almaya yatkınlıgım vardı ama adetler duzenlı olunca pco oldugumu hıc sanmadım bıleultrasonda o yumurta dizilişinden bellıymış oysa ki ben hırslanıp 17 kg verdım ve gayet fıt olmustum o da cocuk ıcın falan degıl sadece kendım ıcın ama o surede korunmayı bıraktık olmadı yine de her olmayaşındq stresten ben kılo aldım ve tüp bebek tedavısıyle hamıle kaldım 80 kg ıle..kıloyu dıkkatlı almak ıcın hamılelıgım yıne cok dıkkatlı gecıyor
normalde çatlatma ıgnesının etkısı 12 gunde falan gecıyor ama elındekı test cok hassas o algılayabılır en sağlamı 14gun gecınce yapmakMerhaba bende de pko var 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım böyle çıktı acaba iğnenin etkisi midir
İğne gününü de sayarsak 13 gün olmuş oluyo ama en iyisi kan vermek galibanormalde çatlatma ıgnesının etkısı 12 gunde falan gecıyor ama elındekı test cok hassas o algılayabılır en sağlamı 14gun gecınce yapmak
Merhaba sonuç ne oldu hamile misiniz?Merhaba bende de pko var 13 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım böyle çıktı acaba iğnenin etkisi midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?