Polistik Overim,Çatlatma İğnesi Önerdi Doktorum

denizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
249
0
66
Ankara
arkdaşalr polikistik over var bende bi doktura gittim doktur önce rahim filmi ondan sonra çatlatma iğnesi dedi diğeride önce çatlatlma iğenesi yapalım rahim filmi en son aşama dedi ne yapacağımı şaşırdım hangisiner güveniyim bilemedim deneyimli olanlar bana akıl verin bu arada çatlatma iğnesinin 3 kere yapabiliyorum daha fazla olmuyo...

eger tüpler tikaliysa catlatma ignesi bi ise yaramaz diye biliyorum ben
sanirim bu durumda önce rahim filmi cektirmek daha mantikli
benden daha tecrübeli yorumlar gelicektir

arkdaşalr polikistik over var bende bi doktura gittim doktur önce rahim filmi ondan sonra çatlatma iğnesi dedi diğeride önce çatlatlma iğenesi yapalım rahim filmi en son aşama dedi ne yapacağımı şaşırdım hangisiner güveniyim bilemedim deneyimli olanlar bana akıl verin bu arada çatlatma iğnesinin 3 kere yapabiliyorum daha fazla olmuyo...

bence rahim filmi en son aşama olmalı,çatlatma iğnesi yaptırın eğerki olmazsa rahim filmi yaptırırsınızz,,,tüplerin açıksa boşuna rahim filmi çektirmiş olursun,malum ağrılı bi işlem olduğu söyleniyor,bana da dr yaptır demişti,yaptırmadım 1-2 ay sonrada zaten hamile kaldım...

bence rahim filmi en son aşama olmalı,çatlatma iğnesi yaptırın eğerki olmazsa rahim filmi yaptırırsınızz,,,tüplerin açıksa boşuna rahim filmi çektirmiş olursun,malum ağrılı bi işlem olduğu söyleniyor,bana da dr yaptır demişti,yaptırmadım 1-2 ay sonrada zaten hamile kaldım...

canım sende mi çatlatma iğnesi kullandın nasıl bi aşama geçirdin?

canım sende mi çatlatma iğnesi kullandın nasıl bi aşama geçirdin?

yok canım ,biz 8 ay bekledik,bebiş olmayınca dr ye gittim,hormon testleri yapıldı,normal çıktı sonra dr progesteron testi için randevu verdi ama gidemedim ben,tatile çıkacağımız için,(bu arada rahim filmi isteyen dr yi bıraktım,başka dr yle devam ettim)15 gün soğan suyu içtim ve sonraki ay doğal yolla hamile kaldım

merhaba
bende yumurtlama sorunu vardi neredeyse hic yumurtlamiyordum ve hic kendiligimden adet olmuyordum tam 1 yil sürdü ilk basta doktor klomen verdi fakat ise yaramadi hic yumurta olusmadi eee tabi yumurta olusmayinca catlatma ignesinede gerek kalmiyor ardindan rahim filmi cekindim öyle korkulacak bise yok agri falan olmadi gayet rahat bi sekilde cekildi film cok sükür tüplerimde bi sorun yoktu tabi rahim filmi cekilirken esimdende sperm testi istediler ondada bi sorun yoktu doktorum rahim filminin pesinden yumurtlama ignesi ile tedaviye baslayacakti 3 tane gonal f ve bir tane ovitrelle catlatma ignesi aldim fakat 2 ay dolapta bekledi bi türlü yapamadi doktorum bir kere kist cikti dogum kontrol hapi kullandim pesinden doktorum tatile cikti o sirada ben yurt disindan bitki cayi almistim adet düzenliyor ve yumurtlamaya faydaliymis igne yapilirken önden hazirlik olur tedavime takviye olur diye kullanirim dedim cayi kullandigim ay igenelere gerek kalmadan hamile kalmisim cok sasirmistim
darisi tüm isteyenlerin basina

cayi bir kac kisiye tavsiye ettim siparis verdim kullandilar uzun zaman gecmeden güzel sonuclar aldilar

su an elimde ovitrelle catlatma igenesi kaldi isteyen özelden msj atsin

yok canım ,biz 8 ay bekledik,bebiş olmayınca dr ye gittim,hormon testleri yapıldı,normal çıktı sonra dr progesteron testi için randevu verdi ama gidemedim ben,tatile çıkacağımız için,(bu arada rahim filmi isteyen dr yi bıraktım,başka dr yle devam ettim)15 gün soğan suyu içtim ve sonraki ay doğal yolla hamile kaldım

meraba arkadaşım soğan kürüne bende başladım bugün 8. günüm.işe yarayacakmı bilmiyorum.sen nasıl uyguladın soğan küründen sonra incir kürü yaptın mı.hemen ertesi ay mı hamile kaldın.pcos varmıydı sende.klomen kullanıyormuydun.ama çok soru sordum değilmi.

Back
X